A Albora Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 261 6 Eylül 2020 #1 Ekte resmini atıyorum. Bilgisayarımı açtığımda bunla karşılaştım. Yan taraf gözükmüyor.
Çözüm Emre133 6 Eylül 2020 Klasördeki yukarıda yer alan "görünüm" sekmesine tıklıyorsun, açılan şerit menüde sol tarafta "gezinti bölmesi" kutucuğunu işaretlemen yeterli.
Klasördeki yukarıda yer alan "görünüm" sekmesine tıklıyorsun, açılan şerit menüde sol tarafta "gezinti bölmesi" kutucuğunu işaretlemen yeterli.
Makoto Itou Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 351 Makaleler 1 Çözümler 8 6 Eylül 2020 #2 Görünüm > Gezinti bölmesi Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Eylül 2020 #3 Görünüm > Seçenekler > Varsayılanları geri yükle: Olmazsa Klasörleri Sıfırla + Varsayılanları geri yükle: Artı 0 Eksi
Görünüm > Seçenekler > Varsayılanları geri yükle: Olmazsa Klasörleri Sıfırla + Varsayılanları geri yükle:
Emre133 Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 297 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #4 Klasördeki yukarıda yer alan "görünüm" sekmesine tıklıyorsun, açılan şerit menüde sol tarafta "gezinti bölmesi" kutucuğunu işaretlemen yeterli. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Klasördeki yukarıda yer alan "görünüm" sekmesine tıklıyorsun, açılan şerit menüde sol tarafta "gezinti bölmesi" kutucuğunu işaretlemen yeterli.
KS KS A Albora Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 261 6 Eylül 2020 #5 Recep Bey ilginç bir şekilde düzelmiyor. Dediklerinizi yaptım. Emre133 dedi: Klasördeki yukarıda yer alan "görünüm" sekmesine tıklıyorsun, açılan şerit menüde sol tarafta "gezinti bölmesi" kutucuğunu işaretlemen yeterli. Genişletmek için tıkla... Aaa evet oldu. Çok teşekkürler Artı 0 Eksi
Recep Bey ilginç bir şekilde düzelmiyor. Dediklerinizi yaptım. Emre133 dedi: Klasördeki yukarıda yer alan "görünüm" sekmesine tıklıyorsun, açılan şerit menüde sol tarafta "gezinti bölmesi" kutucuğunu işaretlemen yeterli. Genişletmek için tıkla... Aaa evet oldu. Çok teşekkürler
Emre133 Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 297 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #6 Albora dedi: Recep bey ilginç bir şekilde düzelmiyor. Dediklerinizi yaptım. AAA evet oldu. Çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
Albora dedi: Recep bey ilginç bir şekilde düzelmiyor. Dediklerinizi yaptım. AAA evet oldu. Çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim.