Herkese selam. Bugün bilgisayarı sıfırladım bu işaret daha önce yoktu ama bugün bilgisayarı sıfırladıktan sonra geldi. Neden olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 2415022
Bitlocker ile kilidi açılmış.Herkese selam. Bugün bilgisayarı sıfırladım bu işaret daha önce yoktu ama bugün bilgisayarı sıfırladıktan sonra geldi. Neden olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 2415022
Herkese selam. Bugün bilgisayarı sıfırladım bu işaret daha önce yoktu ama bugün bilgisayarı sıfırladıktan sonra geldi. Neden olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 2415022
BitLocker sürücü şifrelenmiş demek biri depolama birimini çalsa başka bir PC'ye taksa içindeki verileri okuyamaz ya da biri PC'ye içinde GNU Linux olan bir flash takıp oradan boot etse içindeki verileri okuyamaz PC evden dışarı çıkmıyorsa kapatın BitLocker'ı.
Nasıl kapatacağım kasa zaten evden çıkaramam. Hallettim teşekkürler yardım için.
BitLocker sürücü şifrelenmiş demek biri depolama birimini çalsa başka bir PC'ye taksa içindeki verileri okuyamaz ya da biri PC'ye içinde GNU Linux olan bir flash takıp oradan boot etse içindeki verileri okuyamaz PC evden dışarı çıkmıyorsa kapatın BitLocker'ı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.