K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.180 1 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, yandaki klasörlerde indirilenler, belgelerim vesaire yazardı ama yazmıyor? Nasıl çözebilirim bu sorunu? Format atmıştım, dün açıktı ama bugün gitmiş ve görünmüyor. Dosya Ekleri ss11.png 57,9 KB · Görüntüleme: 64 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2021
Merhabalar, yandaki klasörlerde indirilenler, belgelerim vesaire yazardı ama yazmıyor? Nasıl çözebilirim bu sorunu? Format atmıştım, dün açıktı ama bugün gitmiş ve görünmüyor.
Çözüm Vavien. 1 Mayıs 2021 Bak sol üstte görünüm var. Ona basıyorsun. Solda gezinti bölmesi var. Ona basıp gezinti bölmesine tıklayıp yanında tik olmasını sağlıyorsun.
Bak sol üstte görünüm var. Ona basıyorsun. Solda gezinti bölmesi var. Ona basıp gezinti bölmesine tıklayıp yanında tik olmasını sağlıyorsun.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 1 Mayıs 2021 #2 Bak sol üstte görünüm var. Ona basıyorsun. Solda gezinti bölmesi var. Ona basıp gezinti bölmesine tıklayıp yanında tik olmasını sağlıyorsun. Artı 0 Eksi Çözüm
Bak sol üstte görünüm var. Ona basıyorsun. Solda gezinti bölmesi var. Ona basıp gezinti bölmesine tıklayıp yanında tik olmasını sağlıyorsun.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.016 Çözümler 73 Yer İstanbul 1 Mayıs 2021 #3 Bu seçeneği açın. Artı 0 Eksi
justnovartis Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 73 Yer Niqht City Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #4 Vavien. dedi: Bak sol üstte görünüm var. Ona basıyorsun. Solda gezinti bölmesi var. Ona basıp gezinti bölmesine tıklayıp yanında tik olmasını sağlıyorsun. Eki Görüntüle 1001349 Genişletmek için tıkla... Bu yöntem olmaz ise şu yöntemi dene: Komutu CMD'ye yazarak tarama yap. Bitince bilgisayarı yeniden başlat. sfc /scannow Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Bak sol üstte görünüm var. Ona basıyorsun. Solda gezinti bölmesi var. Ona basıp gezinti bölmesine tıklayıp yanında tik olmasını sağlıyorsun. Eki Görüntüle 1001349 Genişletmek için tıkla... Bu yöntem olmaz ise şu yöntemi dene: Komutu CMD'ye yazarak tarama yap. Bitince bilgisayarı yeniden başlat. sfc /scannow
KS KS K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.180 1 Mayıs 2021 #5 Vavien. dedi: Bak sol üstte görünüm var. Ona basıyorsun. Solda gezinti bölmesi var. Ona basıp gezinti bölmesine tıklayıp yanında tik olmasını sağlıyorsun. Eki Görüntüle 1001349 Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle bir şey gördüm, kendi kendine oluyormuydu böyle bir şey denk geldiniz mi? Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Bak sol üstte görünüm var. Ona basıyorsun. Solda gezinti bölmesi var. Ona basıp gezinti bölmesine tıklayıp yanında tik olmasını sağlıyorsun. Eki Görüntüle 1001349 Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle bir şey gördüm, kendi kendine oluyormuydu böyle bir şey denk geldiniz mi?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 1 Mayıs 2021 #6 Daha önce bu konuyu açan biri olmuştu. O zaman araştırıp öğrenmiştim böyle bir ayar olduğunu. Bence bir şekilde elle kapattınız. Artı 0 Eksi
Daha önce bu konuyu açan biri olmuştu. O zaman araştırıp öğrenmiştim böyle bir ayar olduğunu. Bence bir şekilde elle kapattınız.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.016 Çözümler 73 Yer İstanbul 1 Mayıs 2021 #7 Kastanbolu dedi: İlk defa böyle bir şey gördüm, kendi kendine oluyormuydu böyle bir şey denk geldiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bana hiç olmadı ama bunun gibi şeyler yaşadım. Ekran kapalıyken fareyle yanlışlıkla bir yerlere tıkladığım oluyordu. Artı 0 Eksi
Kastanbolu dedi: İlk defa böyle bir şey gördüm, kendi kendine oluyormuydu böyle bir şey denk geldiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bana hiç olmadı ama bunun gibi şeyler yaşadım. Ekran kapalıyken fareyle yanlışlıkla bir yerlere tıkladığım oluyordu.