Çözüldü Dosya gezgininde şeffaf gözüken dosyalar nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FlexinVL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba internet üzerinden korsan bir oyun indirdim ki maalesef pahalı bir oyun fakat daha önceden farklı oyunlar indirmeme rağmen böyle bir sorunla karşılaşmadım. Dosya gezgininde bazı dosyalar şeffaf olarak gözüküyor açabiliyorum tıklayabiliyorum ama içindekiler kayboldu mu veya bu bir virüs çeşidi mi bilmiyorum? Aynı dosyalardan " D " diskimdede mevcut.

Dosya Ekleri

• resim_2021-05-20_191040.png
    resim_2021-05-20_191040.png
    24,5 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba internet üzerinden korsan bir oyun indirdim ki maalesef pahalı bir oyun fakat daha önceden farklı oyunlar indirmeme rağmen böyle bir sorunla karşılaşmadım. Dosya gezgininde bazı dosyalar şeffaf olarak gözüküyor açabiliyorum tıklayabiliyorum ama içindekiler kayboldu mu veya bu bir virüs çeşidi mi bilmiyorum? Aynı dosyalardan " D " diskimdede mevcut.

Bunlar gizli dosyalar bir şekilde açıyorduk bunları ama nasıl olduğunu unuttum bende korsan oyun oynarken aldığım bir hata sonucu çözüm aramıştım çözüm yolunda gizli dosyaları açıyorduk. Virüs vs. değil yani içiniz rahat olsun.

Bunlar gizli dosyalar bir şekilde açıyorduk bunları ama nasıl olduğunu unuttum bende korsan oyun oynarken aldığım bir hata sonucu çözüm aramıştım çözüm yolunda gizli dosyaları açıyorduk. Virüs vs. değil yani içiniz rahat olsun.

Şu cevap beni çok rahatlattı çok teşekkür ederim virüs bulaştı diye çok korkuyordum.

Ayrıca şu anda fark ettim ben eskiden gizli doyaları gösterme seçeneğinde kullanıyordum kendi kendine açılmış demek ki oyun indirirken kurulumda açtı. Kapalı kalması herhangi bir sorun teşkil eder mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı