mahsuntr Centipat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #1 Dosya gezgininde Word'de Excel'de hazırlayıp kaydettiğim dosyalar gözükmüyor. Belgeler klasörüne kaydediyorum girişte görünüyor belgelerde gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2024
Dosya gezgininde Word'de Excel'de hazırlayıp kaydettiğim dosyalar gözükmüyor. Belgeler klasörüne kaydediyorum girişte görünüyor belgelerde gözükmüyor.
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 8 Yer İstanbul 31 Ekim 2024 #2 mahsuntr dedi: Dosya gezgininde Word'de Excel'de hazırlayıp kaydettiğim dosyalar gözükmüyor. Belgeler klasörüne kaydediyorum girişte görünüyor belgelerde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Kullanıcılar kısmına gelip kendi kullanıcınızın klasörünü seçin. Oradan belgelere gidin. Oradadır muhtemelen.
mahsuntr dedi: Dosya gezgininde Word'de Excel'de hazırlayıp kaydettiğim dosyalar gözükmüyor. Belgeler klasörüne kaydediyorum girişte görünüyor belgelerde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Kullanıcılar kısmına gelip kendi kullanıcınızın klasörünü seçin. Oradan belgelere gidin. Oradadır muhtemelen.
mahsuntr Centipat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #3 Kuzgun_81 dedi: Kullanıcılar kısmına gelip kendi kullanıcınızın klasörünü seçin. Oradan belgelere gidin. Oradadır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... denedim yine gözükmüyor Kuzgun_81 dedi: Kullanıcılar kısmına gelip kendi kullanıcınızın klasörünü seçin. Oradan belgelere gidin. Oradadır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... merhaba yeni fark ettim laptop un sürümü 22h2 bundan olurmu Son düzenleme: 31 Ekim 2024
Kuzgun_81 dedi: Kullanıcılar kısmına gelip kendi kullanıcınızın klasörünü seçin. Oradan belgelere gidin. Oradadır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... denedim yine gözükmüyor Kuzgun_81 dedi: Kullanıcılar kısmına gelip kendi kullanıcınızın klasörünü seçin. Oradan belgelere gidin. Oradadır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... merhaba yeni fark ettim laptop un sürümü 22h2 bundan olurmu