kaanxbxbx3132 Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #11 Şebnem Ferah dedi: Şebnem Ferah dedi: virüs kapmış yüksek ihtimal, Kaspersky vs ile bir tarama. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Kral ben fotoğraf atacağım birazdan işim varda. 632264 dedi: Geçmiş olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Eyw
Şebnem Ferah dedi: Şebnem Ferah dedi: virüs kapmış yüksek ihtimal, Kaspersky vs ile bir tarama. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Kral ben fotoğraf atacağım birazdan işim varda. 632264 dedi: Geçmiş olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Eyw
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 28 Ekim 2023 #12 kaanxbxbx3132 dedi: Kral ben fotoğraf atacağım birazdan işim varda. Genişletmek için tıkla... Gerek yok, AV taraması yapın yeter.
kaanxbxbx3132 dedi: Kral ben fotoğraf atacağım birazdan işim varda. Genişletmek için tıkla... Gerek yok, AV taraması yapın yeter.
kaanxbxbx3132 Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #13 Şebnem Ferah dedi: Gerek yok, av taraması yapın yeter. Genişletmek için tıkla... Sağ ol eyvallah reis. Musait olduğumda gene bi yazarım k.b vaktini aldım
Şebnem Ferah dedi: Gerek yok, av taraması yapın yeter. Genişletmek için tıkla... Sağ ol eyvallah reis. Musait olduğumda gene bi yazarım k.b vaktini aldım
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 28 Ekim 2023 #14 kaanxbxbx3132 dedi: Sağ ol eyvallah reis. Musait olduğumda gene bi yazarım k.b vaktini aldım Genişletmek için tıkla... Sorun yok, Kaspersky ya da iyi bir AV kullanıp tarama yapın ve virüs temizlensin. Sonucu yazarsınız.
kaanxbxbx3132 dedi: Sağ ol eyvallah reis. Musait olduğumda gene bi yazarım k.b vaktini aldım Genişletmek için tıkla... Sorun yok, Kaspersky ya da iyi bir AV kullanıp tarama yapın ve virüs temizlensin. Sonucu yazarsınız.
Philippe Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 487 Çözümler 7 28 Ekim 2023 #15 Fotoğraf göndermenize gerek yok klasörün adını hatırlıyor musunuz? Doğrudan Dosya Gezgini yazıp girdiğinizde son kullanılan dosyalar klasörler çıkar. Eğer çok şüpheleniyorsanız tarama yapın. Devamlı olarak bir antivirüs kullanın.
Fotoğraf göndermenize gerek yok klasörün adını hatırlıyor musunuz? Doğrudan Dosya Gezgini yazıp girdiğinizde son kullanılan dosyalar klasörler çıkar. Eğer çok şüpheleniyorsanız tarama yapın. Devamlı olarak bir antivirüs kullanın.