denizagri Decapat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 133 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #1 1.resim benim bilgisayarımdaki dosya konumu fakat en aşağıdaki resmin yanındaki araçlar yok nasıl gelir? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2021
1.resim benim bilgisayarımdaki dosya konumu fakat en aşağıdaki resmin yanındaki araçlar yok nasıl gelir?
Çözüm AXCHNEER 24 Temmuz 2021 Görünüm sekmesinden "Gezinti bölmesi" seçeneklerinden en üstte "Gezinti bölmesi" kutucuğunu işaretlerseniz açılır.
Görünüm sekmesinden "Gezinti bölmesi" seçeneklerinden en üstte "Gezinti bölmesi" kutucuğunu işaretlerseniz açılır.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 24 Temmuz 2021 #2 Görünüm sekmesinden "Gezinti bölmesi" seçeneklerinden en üstte "Gezinti bölmesi" kutucuğunu işaretlerseniz açılır. Artı 1 Eksi Çözüm
Görünüm sekmesinden "Gezinti bölmesi" seçeneklerinden en üstte "Gezinti bölmesi" kutucuğunu işaretlerseniz açılır.
KS KS denizagri Decapat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 133 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #3 AXCHNEER dedi: Görünüm sekmesinden "gezinti bölmesi" seçeneklerinden en üstte "gezinti bölmesi" kutucuğunu işaretlerseniz açılır. Genişletmek için tıkla... Allah Razı olsun işin gücün rast gitsin , Allah seni ve aileni korusun abi çok teşekkürler <3 <3 Artı 0 Eksi
AXCHNEER dedi: Görünüm sekmesinden "gezinti bölmesi" seçeneklerinden en üstte "gezinti bölmesi" kutucuğunu işaretlerseniz açılır. Genişletmek için tıkla... Allah Razı olsun işin gücün rast gitsin , Allah seni ve aileni korusun abi çok teşekkürler <3 <3
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 24 Temmuz 2021 #4 denizagri dedi: Allah Razı olsun işin gücün rast gitsin, Allah seni ve aileni korusun abi çok teşekkürler <3 <3 Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Eğer cevabım işe yaradıysa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
denizagri dedi: Allah Razı olsun işin gücün rast gitsin, Allah seni ve aileni korusun abi çok teşekkürler <3 <3 Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Eğer cevabım işe yaradıysa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.
KS KS denizagri Decapat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 133 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #5 AXCHNEER dedi: Sağolun hocam. Eğer cevabım işe yaradıysa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaradı da nasıl çözüldü yapıyorum ben ilk defa yapacağımda Artı 0 Eksi
AXCHNEER dedi: Sağolun hocam. Eğer cevabım işe yaradıysa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaradı da nasıl çözüldü yapıyorum ben ilk defa yapacağımda
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 24 Temmuz 2021 #6 denizagri dedi: Yaradı da nasıl çözüldü yapıyorum ben ilk defa yapacağımda. Genişletmek için tıkla... Mesajın sağ bölümünde ok işaretlerinin altındaki tik işaretine tıklarsanız çözüm olarak işaretlemiş olursunuz. Artı 0 Eksi
denizagri dedi: Yaradı da nasıl çözüldü yapıyorum ben ilk defa yapacağımda. Genişletmek için tıkla... Mesajın sağ bölümünde ok işaretlerinin altındaki tik işaretine tıklarsanız çözüm olarak işaretlemiş olursunuz.