İsmail buğra Kilopat Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 92 18 Şubat 2025 #1 Oyunun güncellemesi bitiyor sonra görseldeki gibi bir de onu bekliyorum sebebi benden mi kaynaklanıyor yoksa herkeste aynı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2025
Oyunun güncellemesi bitiyor sonra görseldeki gibi bir de onu bekliyorum sebebi benden mi kaynaklanıyor yoksa herkeste aynı mı?
Tungu Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 295 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #2 İsmail buğra dedi: Oyunun güncellemesi bitiyor sonra görseldeki gibi bir de onu bekliyorum sebebi benden mi kaynaklanıyor yoksa herkeste aynı mı? Eki Görüntüle 2427070 Genişletmek için tıkla... Herkeste böyle oluyor. Eğer yavaşsa sürmesi bilgisayarınız veya internetle alakalı olabilir.
İsmail buğra dedi: Oyunun güncellemesi bitiyor sonra görseldeki gibi bir de onu bekliyorum sebebi benden mi kaynaklanıyor yoksa herkeste aynı mı? Eki Görüntüle 2427070 Genişletmek için tıkla... Herkeste böyle oluyor. Eğer yavaşsa sürmesi bilgisayarınız veya internetle alakalı olabilir.