Dosya güvenilir mi?

quiKK

Picopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Bu dosya güvenilir mi? Kullandıktan sonra sileceğim.

VirusTotal:

İndirme linki:

NOT: Mining falan sıkıntı olmaz fakat RAT gibi KeyLogger gibi virüsler olursa sıkıntı.

@Mucize Kartal Bu hocam sanırım bilgili biri etiketlemek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu dosya güvenilir mi? Kullandıktan sonra sileceğim.

VirusTotal:

İndirme linki:

NOT: Mining falan sıkıntı olmaz fakat RAT gibi KeyLogger gibi virüsler olursa sıkıntı.

@Mucize Kartal Bu hocam sanırım bilgili biri etiketlemek istedim.
Hile olduğundan dolayı bu kadar fazla tehdit saydığını düşünüyorum. GameHack falan diyor çünkü. Bilindik antivirüsler var arada. Mesela Malwarebytes ve BitDefender. Kendisini Google'a injekte etmiş gibi geliyor bana. Ayrıca Terminated bölümünde CMD ile alakalı bir komut yazılmış. Virüssüz mü virüslü mü arasında kaldım.

Son düzenleme:
Ben kullanmazdım, Malwarebytes DLL injector tespit etmis ve acıklamasında svchost.exe yazıyor.
Biraz yanlış bir yorum, CS hilesi sonuçta. DLL injector algılanması çok normal. svchost.exe'de algılamadan kaçmak için. GTX 1060'ın da dediği gibi var mı bende emin olamadım.

Antivirüslerin bir kısmı GameHack yani oyun hilesi olarak algılamış. Antivirüslerin hile türü yazılımları direkt tehdit olarak algılamaktadır. Kaspersky'a göz attığımızda tehdit olarak algılamadığını görüyoruz. Güvenip güvenmemek size kalmış.

Daha önce bir iki kez kanalından link almıştım, bir sorun yaşatmamıştı. Tamamen güvenilir diyemem tabi.
Peki hocam bu dosya güvenilir mi?

VirüsTotal:

İndirme linki:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı