Dosya güvenli mi?

Bir oyun nasıl yasal yollarla kırılır?

Ayrıca virüs değil ve de virüs olarak geçmiyor?

Yasal yollarla kırmadığı için diyorum zaten, yasal yolla kırılabilir gibi bir şey mi yazmışım?
Crack dosyaları çoğu zaman Crack: HackTool olarak gözüküyor bunu da virüs olarak görüyor programlar.
Yani HackTool gözüktüğü için virüs gözüküyor, virüs diye geçiyor.

"Oyunu yasal olarak kırmıyor" derken aslında yasal olarak kırma yolu olduğunu da ima etmiş olmuyor musunuz?

"Oyunu yasal olarak kırmıyor" derken aslında yasal olarak kırma yolu olduğunu da ima etmiş olmuyor musunuz?

Olmuyorum, yanlış anlamanız sizin suçunuz.
Kaç kişinin oyunu yasal olarak kırdığını gördünüz, veya dediğini gördünüz?

Suç değil hata demenizi önerirdim ki hatam da yok aslında tamamen sizin dili yanlış kullanımınızdan kaynaklı sanırım kastemediğiniz bir anlama çıkan bir cümle. Her neyse.

Olabilir, ben orada illegal olduğunu söylemeye çalıştım, ya siz yanlış anladınız ya da yanlış yazdım, uzatmaya gerek yok.

Bilgisayarına bir antivirüs indir, hesaplarını her zaman güvenlik önlemleri ile kullan. Daha sonra keyfine bak attığın uygulama beklendik VT sonuçları veriyor bir sıkıntı yok. Ayrıca dosyaları arşiv halinde değil klasöre çıkartıp ayrı ayrı taratmak daha güvenlidir.

False-positive olarak göstermiş olabilir. Ama siz yine de kendinizi güvene alın. Kaspersky ile tarat bilgisayarı tam tarama olarak. Bir şey çıkmadıysa sıkıntı yok. Hala rahat değilseniz Malwarebytes'dan tarayın. Hala mı içiniz rahat değil? Format atın o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…