Yasal yollarla kırmadığı için diyorum zaten, yasal yolla kırılabilir gibi bir şey mi yazmışım?
Crack dosyaları çoğu zaman Crack: HackTool olarak gözüküyor bunu da virüs olarak görüyor programlar.
Yani HackTool gözüktüğü için virüs gözüküyor, virüs diye geçiyor.
Yasal yollarla kırmadığı için diyorum zaten, yasal yolla kırılabilir gibi bir şey mi yazmışım?
Crack dosyaları çoğu zaman Crack:HackTool olarak gözüküyor bunu da virüs olarak görüyor programlar.
Böyle bir crack dosyası vardı elimde, VirusTotal'de taratınca içinde sadece böyle bir program çıktı. Yani durumu çok kötü gösteriyor ama crack dosyası olduğu için de, ne olabilir, ne yapmalıyım fikri olan var mı?
Suç değil hata demenizi önerirdim ki hatam da yok aslında tamamen sizin dili yanlış kullanımınızdan kaynaklı sanırım kastemediğiniz bir anlama çıkan bir cümle. Her neyse.
Suç değil hata demenizi önerirdim ki hatam da yok aslında tamamen sizin dili yanlış kullanımınızdan kaynaklı sanırım kastemediğiniz bir anlama çıkan bir cümle. Her neyse.
Bilgisayarına bir antivirüs indir, hesaplarını her zaman güvenlik önlemleri ile kullan. Daha sonra keyfine bak attığın uygulama beklendik VT sonuçları veriyor bir sıkıntı yok. Ayrıca dosyaları arşiv halinde değil klasöre çıkartıp ayrı ayrı taratmak daha güvenlidir.
Böyle bir crack dosyası vardı elimde, VirusTotal'de taratınca içinde sadece böyle bir program çıktı. Yani durumu çok kötü gösteriyor ama crack dosyası olduğu için de, ne olabilir, ne yapmalıyım fikri olan var mı?
False-positive olarak göstermiş olabilir. Ama siz yine de kendinizi güvene alın. Kaspersky ile tarat bilgisayarı tam tarama olarak. Bir şey çıkmadıysa sıkıntı yok. Hala rahat değilseniz Malwarebytes'dan tarayın. Hala mı içiniz rahat değil? Format atın o zaman.