Dany1 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ekim 2024 #11 Mucize Kartal dedi: Güvenli. Genişletmek için tıkla... o zaman indiriyorum tekrardan?
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.686 Çözümler 26 25 Ekim 2024 #12 Dany1 dedi: O zaman indiriyorum tekrardan? Genişletmek için tıkla... Evet, bağlantı kurduğu IP'ler sağlam. Virüs değil diyebilirim.
Dany1 dedi: O zaman indiriyorum tekrardan? Genişletmek için tıkla... Evet, bağlantı kurduğu IP'ler sağlam. Virüs değil diyebilirim.
Dany1 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ekim 2024 #13 Mucize Kartal dedi: Güvenli. Genişletmek için tıkla... indiriyorum o zaman? Mucize Kartal dedi: Evet, bağlantı kurduğu IP'ler sağlam. Virüs değil diyebilirim. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler
Mucize Kartal dedi: Güvenli. Genişletmek için tıkla... indiriyorum o zaman? Mucize Kartal dedi: Evet, bağlantı kurduğu IP'ler sağlam. Virüs değil diyebilirim. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler
L lagunamata Yoctopat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Ekim 2024 #14 en hafif tabiriyle trojan kelimesi gecen hicbir seyi kullanmamaya ozen gosteririm cunku basim yandi. boyle bir zamanda en kucuk tehdidi bile dikkate almak gerekiyor.
en hafif tabiriyle trojan kelimesi gecen hicbir seyi kullanmamaya ozen gosteririm cunku basim yandi. boyle bir zamanda en kucuk tehdidi bile dikkate almak gerekiyor.