Dosya indiriken internet hızı aşırı yavaş

Modemde reset öncesi ve sonrası bir sorun yok görünüyor.
Hattınızdan kaynaklanan genel ve geçici bir sorun olabilir.
Hemen müşteri hizmetlerini arayın.
Tamamdır hocam ben arayıp hemen yazacağım.

Modemde reset öncesi ve sonrası bir sorun yok görünüyor.
Hattınızdan kaynaklanan genel ve geçici bir sorun olabilir.
Hemen müşteri hizmetlerini arayın.
Hocam sanırım şanslı günümdeyim hemen bağlandım dicektimki hatta hiç bir sıkıntı yokmuş ve 97 mbsn download ve 69mbsn upload alıyormuşum yapabilecekleri hiç bir şey yokmuş diyip kapadılar yüzüme bende şimdi yedek modemim olan tp link td w9970 v3 modemimi bağlayıp deneyeceğim.

Son düzenleme:
@Yiğit125
Modem size mi ait?
Dedikleri gibi hat değerleri normalse sorun kesin modemde.
Modem onlara aitse nasıl yapabilecekleri birşey olmaz.....???
Nasıl yapabilecekleri birşey olmaz?

Ayrıca : Telekom derken cidden Telekom mu yoksa telekom altyapısını kullanan başka bir ISS ye mi abonesiniz?

@Yiğit125
Modem size mi ait?
Dedikleri gibi hat değerleri normalse sorun kesin modemde.
Modem onlara aitse nasıl yapabilecekleri birşey olmaz.....???
Nasıl yapabilecekleri birşey olmaz?

Ayrıca : Telekom derken cidden Telekom mu yoksa telekom altyapısını kullanan başka bir ISS ye mi abonesiniz?
Hocam turktelekom abonesiyim huawei modem onların birde tplink kendi modemimle yaptığım bir testi göndereyim size. Alt yapıp türktelekom.

Altyapıp fiber altyapı hatta 2024 ün başında fiber optik kabloya öevirdiler binaya gelen kabloyu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250325_181529_Speedtest.jpg
    Screenshot_20250325_181529_Speedtest.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 21
Hocam turktelekom abonesiyim huawei modem onların birde tplink kendi modemimle yaptığım bir testi göndereyim size. Alt yapıp türktelekom.

Altyapıp fiber altyapı hatta 2024 ün başında fiber optik kabloya öevirdiler binaya gelen kabloyu.
Fiber bağlantılarda kablo ek yapılıyor mu bilmiyorum. Ev içinde herhangi bir yerde kablo ek veya splitter var ise onlarda da sorun olabilir. Bunlar olması gerektiği gibi ise bariz altyapı sorunu. Müşteri hizmetlerini tekrar arayın, sorunun ne kadar süredir devam ettiğini, yaptıklarınızı anlatın, hem telefonda hem PC de aynı sorun olduğunu belirtin ki sorun PC de demesinler. Fazla kibar olmayın. Yaptığınız görüşmeyi sonuna kadar kaydedin.
Yine sallarlarsa.. Hatta ekip göndereceklerini söyleseler dahi..
Mutlaka email gönderin. Aboneliği sonlandıracak olursanız bu görüşmelere ve email'e dayanarak cayma bedeli ödemekten kurtulursunuz.

Hocam bende kablodan düşünmüştüm aşağıdaki fiber kutusundan direk kendi dairemin kablosunu bağladım bişey değişmedi.

Hocam ne yapabilirim artık Valorant gibi oyunları da oynayamıyorum 1000 2000 ping gösterio :(

Hocam yapabileceğim birley carmı müşteri hizmetlerinden teknik servis geldi hattınızda ve modeminizde birşey yok deyip gitti.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı