tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.372 Çözümler 12 7 Ocak 2025 #1 Bir dosya yüklemek istiyorum adam aylink koymuş. En sonunda bir sayfaya geliyorum ama orada da indirmek için bildirim istiyor. İzin vermeli miyim?
Bir dosya yüklemek istiyorum adam aylink koymuş. En sonunda bir sayfaya geliyorum ama orada da indirmek için bildirim istiyor. İzin vermeli miyim?
F furkankongg Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #2 tumu dedi: Bir dosya yüklemek istiyorum adam aylink koymuş. En sonunda bir sayfaya geliyorum ama orada da indirmek için bildirim istiyor. İzin vermeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır vermemelisin.
tumu dedi: Bir dosya yüklemek istiyorum adam aylink koymuş. En sonunda bir sayfaya geliyorum ama orada da indirmek için bildirim istiyor. İzin vermeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır vermemelisin.
ezCAT Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 639 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #3 Vermeyin genellikle size +18 site bildirimi veya scam linkler falan yolluyorlar.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #4 Scam sayfaya yönlendirmiş, o sayfayı kapatıp ana sayfaya dönün.
AgalarTeam Picopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 60 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Meslek lisesi bilişim bölümü öğrencisi 7 Ocak 2025 #5 Vermeyin. Eğer verirseniz Adware'nin bir türü girebilir. (ana bilgisayarınıza değil de sürekli bildirim gelir) örneğin bu şekil:
Vermeyin. Eğer verirseniz Adware'nin bir türü girebilir. (ana bilgisayarınıza değil de sürekli bildirim gelir) örneğin bu şekil: