Çözüldü Dosya indirirken "virüs algılandı" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ardi0

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, GoodbyeDPI yüklemek istiyorum ancak virüs algılandı hatası veriyor. Windows Defender'ı kapatsam da aynı şey oluyor ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-12 234424.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-12 234424.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 44
Çözüm
Evet, Kaspersky zaten virüs tehlikesi olduğunu söylüyor ve kabul ediyorum. Fakat bu hatayı veriyor.

Herhangi bir seçenek yok. Sağ tıklayınca daha fazla bilgi deniyor sadece.

Aynı şeyi Opera'dan da denedim fakat aynı hatayı aldım.
Kaspersky'ı kapatın eğer GoodbyeDPI'ı sürekli kullanacaksanız silin. Kaspersky GoodbyeDPI'i engelliyor Rusya ile olan anlaşmasından dolayı.
Tarayıcı engelliyorsa, tarayıcı ayarlar sekmesinden indirilenler sekmesine tıklayın. İndirilenler sekmesi açıldığında hata veren indirmenin sağ köşesinde 3 nokta olması gerekiyor. 3 noktaya tıklayın. "Yine de indir", "Sakla" v.b. bir seçenek olur. Bu seçeneklere tıklayarak indirmeye çalışın...

Başka bir anti virüse sahip misiniz özellikle Kaspersky?
Evet, kaspersky zaten virüs tehlikesi olduğunu söylüyor ve kabul ediyorum. Fakat bu hatayı veriyor.

Tarayıcı engelliyorsa, tarayıcı ayarlar sekmesinden indirilenler sekmesine tıklayın. İndirilenler sekmesi açıldığında hata veren indirmenin sağ köşesinde 3 nokta olması gerekiyor. 3 noktaya tıklayın. "Yine de indir", "Sakla" v.b. bir seçenek olur. Bu seçeneklere tıklayarak indirmeye çalışın...

Yüklemeyi Chrome engelliyor.

Evet, Kaspersky zaten virüs tehlikesi olduğunu söylüyor ve kabul ediyorum. Fakat bu hatayı veriyor.

Kaspersky'ı kapatın eğer GoodbyeDPI'ı sürekli kullanacaksanız silin. Kaspersky GoodbyeDPI'i engelliyor Rusya ile olan anlaşmasından dolayı.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı