Kaspersky'ı kapatın eğer GoodbyeDPI'ı sürekli kullanacaksanız silin. Kaspersky GoodbyeDPI'i engelliyor Rusya ile olan anlaşmasından dolayı.Evet, Kaspersky zaten virüs tehlikesi olduğunu söylüyor ve kabul ediyorum. Fakat bu hatayı veriyor.
Herhangi bir seçenek yok. Sağ tıklayınca daha fazla bilgi deniyor sadece.
Aynı şeyi Opera'dan da denedim fakat aynı hatayı aldım.
Başka bir anti virüse sahip misiniz özellikle Kaspersky?Merhaba, GoodbyeDPI yüklemek istiyorum ancak virüs algılandı hatası veriyor. Windows Defender'ı kapatsam da aynı şey oluyor ne yapabilirim?
Merhaba, GoodbyeDPI yüklemek istiyorum ancak virüs algılandı hatası veriyor. Windows Defender'ı kapatsam da aynı şey oluyor ne yapabilirim?
Yüklemeyi Chrome engelliyor.
Evet, kaspersky zaten virüs tehlikesi olduğunu söylüyor ve kabul ediyorum. Fakat bu hatayı veriyor.Başka bir anti virüse sahip misiniz özellikle Kaspersky?
Herhangi bir seçenek yok. Sağ tıklayınca daha fazla bilgi deniyor sadece.Tarayıcı engelliyorsa, tarayıcı ayarlar sekmesinden indirilenler sekmesine tıklayın. İndirilenler sekmesi açıldığında hata veren indirmenin sağ köşesinde 3 nokta olması gerekiyor. 3 noktaya tıklayın. "Yine de indir", "Sakla" v.b. bir seçenek olur. Bu seçeneklere tıklayarak indirmeye çalışın...
Aynı şeyi Opera'dan da denedim fakat aynı hatayı aldım.Yüklemeyi Chrome engelliyor.
Kaspersky'ı kapatın eğer GoodbyeDPI'ı sürekli kullanacaksanız silin. Kaspersky GoodbyeDPI'i engelliyor Rusya ile olan anlaşmasından dolayı.Evet, Kaspersky zaten virüs tehlikesi olduğunu söylüyor ve kabul ediyorum. Fakat bu hatayı veriyor.
Herhangi bir seçenek yok. Sağ tıklayınca daha fazla bilgi deniyor sadece.
Aynı şeyi Opera'dan da denedim fakat aynı hatayı aldım.
Kaspersky'ı silip yükleyince oldu teşekkürler.Kaspersky'ı kapatın eğer GoodbyeDPI'ı sürekli kullanacaksanız silin. Kaspersky GoodbyeDPI'i engelliyor Rusya ile olan anlaşmasından dolayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.