ensomg Centipat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Redmi 9T cihazıma Custom ROM kurmak istiyorum fakat dosyalarımın kaybolmasını da istemiyorum. Bunun mümkünatı var mıdır?
Redmi 9T cihazıma Custom ROM kurmak istiyorum fakat dosyalarımın kaybolmasını da istemiyorum. Bunun mümkünatı var mıdır?
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 3.750 Makaleler 3 Çözümler 20 7 Temmuz 2024 #2 Custom ROM sonrası cihaz sıfırlanıyor diye biliyorum, dosyalarınızı buluta veya bir dike yedekledeikten sonra kurabilirsiniz.
Custom ROM sonrası cihaz sıfırlanıyor diye biliyorum, dosyalarınızı buluta veya bir dike yedekledeikten sonra kurabilirsiniz.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.183 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 7 Temmuz 2024 #3 ensomg dedi: Redmi 9T cihazıma Custom ROM kurmak istiyorum fakat dosyalarımın kaybolmasını da istemiyorum. Bunun mümkünatı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bootloader açılırken cihaz sizin güvenliğiniz için sıfırlar. Yedek almanız lazım.
ensomg dedi: Redmi 9T cihazıma Custom ROM kurmak istiyorum fakat dosyalarımın kaybolmasını da istemiyorum. Bunun mümkünatı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bootloader açılırken cihaz sizin güvenliğiniz için sıfırlar. Yedek almanız lazım.
ensomg Centipat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #4 v3rtecc dedi: Custom ROM sonrası cihaz sıfırlanıyor diye biliyorum, dosyalarınızı buluta veya bir dike yedekledeikten sonra kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Heribert Yavuz dedi: Bootloader açılırken cihaz sizin güvenliğiniz için sıfırlar. Yedek almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
v3rtecc dedi: Custom ROM sonrası cihaz sıfırlanıyor diye biliyorum, dosyalarınızı buluta veya bir dike yedekledeikten sonra kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Heribert Yavuz dedi: Bootloader açılırken cihaz sizin güvenliğiniz için sıfırlar. Yedek almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim