Dosya kilitleme

Allmoset

Centipat
Bir oyun üzerinde değişiklik yapıyorum (Android oyun) dosyayı PC üzerinde salt okunur yapıyorum ve telefona atıp oyunu açıktan sonra dosya eski haline dönüyor. Bunu nasıl kilitleyebilirim? Android üzerinde baktım root gerekli. Dosya uzantısı (.xml) yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen dosyanın içeriği değil, kendisi yenileniyordur. Dosyaya ne yaparsanız yapın, dizin doğrulama ile o dosya yine yenilenecektir. Çözümü dosya üzerinde değil, Android ya da oyun odaklı araştırmanız gerek...

Android = Linux. Windows iznini tanımaz. Telefona Total Commander indirip, dosya özelliğini ayarlayın.
Nasıl yani hocam, programı şuan inceledim de dosya özelliğini ayarlamaktan kastınız neydi, biraz açarsanız sevinirim.. (örnek dosyayı eklerde belirttim, bunun kodlarını değiştiriyorum ancak oyunu açınca orjinal hale dönüyor..)

Dosya Ekleri

• 20191130_173404.jpg
    20191130_173404.jpg
    140,5 KB · Görüntüleme: 37
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı