kitnik Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 33 19 Şubat 2021 #1 Merhabalar, ben dosyaları başka bir klasöre kopyalarken uzun süre bekliyorum. Flash diske kopyalama yaparken hızlı aktarıyor. Sorun ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2021
Merhabalar, ben dosyaları başka bir klasöre kopyalarken uzun süre bekliyorum. Flash diske kopyalama yaparken hızlı aktarıyor. Sorun ne olabilir?
RamazanQs Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 831 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #2 kitnik dedi: Merhabalar, ben dosyaları başka bir klasöre kopyalarken uzun süre bekliyorum. Flash diske kopyalama yaparken hızlı aktarıyor. Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... SSD kullanmıyorsanız normal.
kitnik dedi: Merhabalar, ben dosyaları başka bir klasöre kopyalarken uzun süre bekliyorum. Flash diske kopyalama yaparken hızlı aktarıyor. Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... SSD kullanmıyorsanız normal.
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #3 kitnik dedi: Merhabalar, ben dosyaları başka bir klasöre kopyalarken uzun süre bekliyorum. Flash diske kopyalama yaparken hızlı aktarıyor. Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Çünkü Flash belleğin yazma hızı yüksektir harddisk (HDD) kullanıyorsanız normaldir.
kitnik dedi: Merhabalar, ben dosyaları başka bir klasöre kopyalarken uzun süre bekliyorum. Flash diske kopyalama yaparken hızlı aktarıyor. Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Çünkü Flash belleğin yazma hızı yüksektir harddisk (HDD) kullanıyorsanız normaldir.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 19 Şubat 2021 #4 Büyük ihtimal SSD kullanmıyorsunuz. HDD'niz yavaşlamış veya ölmüş olabilir.