Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #1 Visual Studio 2019 kullanıyorum. Kapatıp açtığımda düzeliyor ama tekrar yaşanıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Ekran görüntüsü de bu:
Visual Studio 2019 kullanıyorum. Kapatıp açtığımda düzeliyor ama tekrar yaşanıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Ekran görüntüsü de bu:
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Ağustos 2023 #2 Wales.exe başka bir program tarafından kullanılıyor.
Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #3 sukuterkopke dedi: Wales.exe başka bir program tarafından kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Birazcık açarmısınız?
sukuterkopke dedi: Wales.exe başka bir program tarafından kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Birazcık açarmısınız?
darkinbox Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 17 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri w3schools.com Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 13 Ağustos 2023 #4 Baklava Ordusu dedi: Birazcık açarmısınız? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden wales.exe yi kapatın, iş çözüldü
Baklava Ordusu dedi: Birazcık açarmısınız? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden wales.exe yi kapatın, iş çözüldü
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Ağustos 2023 #5 Baklava Ordusu dedi: Birazcık açarmısınız? Genişletmek için tıkla... Walex.exe hem siz, hemde başka bir program tarafından aynı anda çalıştırılıyor. Visual Studio'dan değil de klasöründen açın.
Baklava Ordusu dedi: Birazcık açarmısınız? Genişletmek için tıkla... Walex.exe hem siz, hemde başka bir program tarafından aynı anda çalıştırılıyor. Visual Studio'dan değil de klasöründen açın.
Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #6 sukuterkopke dedi: Walex.exe hem siz, hemde başka bir program tarafından aynı anda çalıştırılıyor. Visual Studio'dan değil de klasöründen açın. Genişletmek için tıkla... Nerede bulunuyor o program? Ardım bulamadım.
sukuterkopke dedi: Walex.exe hem siz, hemde başka bir program tarafından aynı anda çalıştırılıyor. Visual Studio'dan değil de klasöründen açın. Genişletmek için tıkla... Nerede bulunuyor o program? Ardım bulamadım.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Ağustos 2023 #7 Baklava Ordusu dedi: Nerede bulunuyor o program? Ardım bulamadım. Genişletmek için tıkla... C: > Users(Kullanıcılar) > kullanıcı adınız > source > repos > projenin adı Oradaki klasörleri araştırısanız bulursunuz .exe dosyasını
Baklava Ordusu dedi: Nerede bulunuyor o program? Ardım bulamadım. Genişletmek için tıkla... C: > Users(Kullanıcılar) > kullanıcı adınız > source > repos > projenin adı Oradaki klasörleri araştırısanız bulursunuz .exe dosyasını
Gwynbleidd11 Megapat Katılım 13 Şubat 2016 Mesajlar 892 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #8 Arkadaşlar çözümü söylemiş de ben bundan sonrası için bir öneri de bulunayım. Kullandığın Form'ların hepsine Close event'ine "Application.Exit( )" metodunu ekle. Yoksa sürekli bu hata ile karşılaşırsın.
Arkadaşlar çözümü söylemiş de ben bundan sonrası için bir öneri de bulunayım. Kullandığın Form'ların hepsine Close event'ine "Application.Exit( )" metodunu ekle. Yoksa sürekli bu hata ile karşılaşırsın.
darkinbox Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 17 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri w3schools.com Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 13 Ağustos 2023 #9 Baklava Ordusu dedi: Nerede bulunuyor o program? Ardım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Benim söylediğim işlemi gerçekleştirdiniz mi?
Baklava Ordusu dedi: Nerede bulunuyor o program? Ardım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Benim söylediğim işlemi gerçekleştirdiniz mi?
Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #10 sukuterkopke dedi: C: > Users(Kullanıcılar) > kullanıcı adınız > source > repos > projenin adı Oradaki klasörleri araştırısanız bulursunuz .exe dosyasını Genişletmek için tıkla... Çalışdı ama bu konuyu kökünden çözmek istiyorum.
sukuterkopke dedi: C: > Users(Kullanıcılar) > kullanıcı adınız > source > repos > projenin adı Oradaki klasörleri araştırısanız bulursunuz .exe dosyasını Genişletmek için tıkla... Çalışdı ama bu konuyu kökünden çözmek istiyorum.