Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 10 Şubat 2017 #1 Telefonumda yanlışlıkla sildiğim, benim için hatıra niteliğindeki bir videoyu geri getirmek istiyorum. Bir çok market uygulaması ve PC üzerinden telefona bağlanan programlar denedim lakin sonuç elde edemedim. Önerisi olan var mı?
Telefonumda yanlışlıkla sildiğim, benim için hatıra niteliğindeki bir videoyu geri getirmek istiyorum. Bir çok market uygulaması ve PC üzerinden telefona bağlanan programlar denedim lakin sonuç elde edemedim. Önerisi olan var mı?
AntonVanko Megapat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 527 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Dünya 10 Şubat 2017 #2 Dosya telefonun da ise boşa uğraşma ama Sd kartından silindiyse (get data recovery) veya(recuva)yı dene
Dosya telefonun da ise boşa uğraşma ama Sd kartından silindiyse (get data recovery) veya(recuva)yı dene
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 13 Şubat 2017 #3 LG G2 olduğu için SD kart yok, dahili hafızadaydı video. Recuva'da dahil denemediğim kalmadı, sonuç elde edemedim.
LG G2 olduğu için SD kart yok, dahili hafızadaydı video. Recuva'da dahil denemediğim kalmadı, sonuç elde edemedim.