Dosya Paylaşımı Nasıl Yapılır?

weld-baby-7826

Kilopat
Daha fazla  
Paylaşım için her iki ağ da aynı tür mü olmalı? (Ortak, özel, iş) Eğer biri ortak, biri özelse paylaşım yapabilirler mi? Kendi bilgisayarımda paylaşıma açtığım dosyaları kardeşimin bilgisayarda göremiyorum da bağlanmıyor.

Benimde aklıma ev grubunu açmak geldi ama ortak ağ kullanıcıları ev grubuna katılamaz gibi bir hata almıştım. O yüzden ortak ağı, özel ağ yapmayı araştırdım internetten başlata "secpol.msc" yazın demiş ama kanımca kardeşimin pc home olduğundan dolayı çıkmıyor. Kendi bilgisayarımda denedim çalıştı galiba pro ve üzerinde açılan bir şey kardeşimin pc'de "gpedit.msc" falanda çalışmıyor çünkü. O yüzden "secpol.msc" yazmadan ağı nasıl değiştiririz bilen vardır belki diye konu açayım dedim

Ayrıca durum çubuğundaki internet>ağ>ethernet> ağ yolunu izleyince çıkan penceredeki "bu ağı bulunabilir yap" menüsüde yok kardeşimin pc'de
Pc'lerden biri windows home biri pro olsada sürümler aynı;
Sürüm 10.0.14393 Yapı 14393

windows'u Sürüm 10.0.15063 Yapı 15063 güncelledim sorun düzeldi :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı