Raxana Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 383 Çözümler 2 Yer Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2020 #11 Dechame dedi: Google Drive'da daha yeni açık bulundu kullanmanızı tavsiye etmem Yandex disk kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... EmirFatih dedi: Google Drive'da en son açık bulunmuştu. Ben Vestel Cloud kullanıyorum hem ucuz hem de gayet kullanışlı. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne açığı bir kullanıcılara bir sorun yarattı mı? Giderildi mi?
Dechame dedi: Google Drive'da daha yeni açık bulundu kullanmanızı tavsiye etmem Yandex disk kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... EmirFatih dedi: Google Drive'da en son açık bulunmuştu. Ben Vestel Cloud kullanıyorum hem ucuz hem de gayet kullanışlı. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne açığı bir kullanıcılara bir sorun yarattı mı? Giderildi mi?
EmirFatih Kilopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Eylül 2020 #12 Raxana dedi: Tam olarak ne açığı bir kullanıcılara bir sorun yarattı mı? Giderildi mi? Genişletmek için tıkla... Google Drive paylaÅımı kabusa dönüÅmeye baÅladı Gerçek Gündem www.gercekgundem.com
Raxana dedi: Tam olarak ne açığı bir kullanıcılara bir sorun yarattı mı? Giderildi mi? Genişletmek için tıkla... Google Drive paylaÅımı kabusa dönüÅmeye baÅladı Gerçek Gündem www.gercekgundem.com
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 6 Eylül 2020 #13 Yandex Disk
EZH Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 844 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #14 Mega.