Dosya senkronizasyonu nasıl yapılmalı?

UserNotFound

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Teknoloji
Merhaba, arkadaşlar. Yedeklemek istediğim bazı klasörler var. Bu klasörler, erişimimin kolay olması için bilgisayarımın masaüstünde duruyor. Bu klasörün 2 yedeği var. 1.si Google Drive'da, Drive'ın masaüstü uygulaması ile anlık senkronizasyon yapabiliyorum. Bunun yanında bir de USB bellek ile yedekleme yapıyorum. Masaüstündeki klasöre attığım dosyalar anlık olarak Google Drive ile senkronize oluyor, ama aynı zamanda USB'de de senkronize olarak dosyaların gelmesini istiyorum. Bunu Google ile yapabilir miyim veya başka bir program ile yapılabilir mi? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. (Masaüstündeki klasöre 1 dosya attığım zaman, o dosya 3 konumda da senkronize olsun istiyorum: 1. Masaüstündeki klasör, 2. Google Drive, 3. USB)

Son düzenleyen: Moderatör:
USB ye sembolik link verebilirsin. ( Junction ) -> mklink

Dosyanin orijinali USB'de olur, symlink sebebiyle masaustunde durur. GDrive da masaustunu sync ettigi icin orada da olmus olur.

Surekli USB takili olmali bunun icin yalniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…