Çözüldü Dosya Shell infrastructure host üzerinde açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
tech.png

Arkadaşlar selam, LoL oynarken NVIDIA oyun içi yer paylaşımı sayesinde önemli yerleri video alıp maçtan sonra izliyorum ve siliyorum. Yıllardır hiçbir sorun yokken artık silerken böyle bir hata vermeye başladı. Nasıl düzeltebilirim, bilgisi olan var mı? Dosya Gezgini'ni kapatıp tekrar açınca siliniyor ama neden uğraşayım ki normalde sorun yoktu.

Çözüm
Sorunun "Medya oynatıcı" olduğunu düşünüyorum. ".mp4" uzantılı dosyaları varsayılan olarak "Filmler ve Tv" ayarladığımda bir problem olmuyor.
Screenshot_1.png
Sen nasıl bir kralsın, yemin ediyorum sen bir KINGSIN. Teşekkürler valla direkt sorun çözüldü. İnternette 1 tane bile çözümü yoktu, bunu nasıl denedin de çözdün gerçekten merak ediyorum
"shell ınfrastructure host" hizmetini etkileyen video oynatıcı oldu. "Medya Oynatıcı" açılıp kapatılan bir video için dosyayı beklemeye alıyor. hatta SSD hızı ile ilgisi var mıdır bilmiyorum ama, aynı durumdayken 15sn sonra tekrar sildiğimde dosyayı silebiliyorum. Bundan dolayı farklı Video oynatıcı denerken olayı fark ettim.

"shell ınfrastructure host" hizmetini etkileyen video oynatıcı oldu. "Medya Oynatıcı" açılıp kapatılan bir video için dosyayı beklemeye alıyor. hatta SSD hızı ile ilgisi var mıdır bilmiyorum ama, aynı durumdayken 15sn sonra tekrar sildiğimde dosyayı silebiliyorum. Bundan dolayı farklı Video oynatıcı denerken olayı fark ettim.
Aynen dediğin gibiydi, valla çok teşekkür ederim. Kimsenin çözümünü yazmadığı bir sorunum daha var uzun süredir çözemediğim. Monitörüm 144 hz, lolde oyun içi fpsyi 144 e tikleyince sağ sol yaparken ekranda hafif bozulmalar oluyor ama oyunda 240 fps yaparsam bu sorun düzeliyor. Ama ben oyun içi 144 fps de kullanmak istiyorum. Bunu nasıl çözebilirim bir bilgin var mı? Bunu da çözersen sana bir şey ısmarlamak isterim

Sorunun "Medya oynatıcı" olduğunu düşünüyorum. ".mp4" uzantılı dosyaları varsayılan olarak "Filmler ve Tv" ayarladığımda bir problem olmuyor.Eki Görüntüle 2429369
Sen adamın dibisin hocam yemin olsun az kaldı bilgisayarı formatlayacaktım şu saçma program yüzünden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı