ddr1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 880 Çözümler 3 Yer İstanbul 5 Eylül 2021 #1 Bir keresinde dosyalarımı özellikler kısmından şifrelemiştim ve tüm dosyalarım şifrelendi, yeni dosya oluşturunca bile şifreleme işareti çıkıyor; Bunu özellikler kısmından kaldırsam bile bilgisayarda yeni bir dosya oluşturunca yeniden şifre işareti çıkıyor. Ne yapmalıyım?
Bir keresinde dosyalarımı özellikler kısmından şifrelemiştim ve tüm dosyalarım şifrelendi, yeni dosya oluşturunca bile şifreleme işareti çıkıyor; Bunu özellikler kısmından kaldırsam bile bilgisayarda yeni bir dosya oluşturunca yeniden şifre işareti çıkıyor. Ne yapmalıyım?
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #2 Uygulama simgelerini varsayılana döndürün.
ddr1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 880 Çözümler 3 Yer İstanbul 5 Eylül 2021 #3 BenimadımYusuf dedi: Uygulama simgelerini varsayılana döndürün. Genişletmek için tıkla... Nereden yapacağım, ayarlar falan mı?
BenimadımYusuf dedi: Uygulama simgelerini varsayılana döndürün. Genişletmek için tıkla... Nereden yapacağım, ayarlar falan mı?
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #4 Sağ tık en sondaki simgeye tıklıycaksın galiba orada simgeyi var sayılana döndür gibi bir şey olmalı.
Sağ tık en sondaki simgeye tıklıycaksın galiba orada simgeyi var sayılana döndür gibi bir şey olmalı.
ddr1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 880 Çözümler 3 Yer İstanbul 5 Eylül 2021 #5 BenimadımYusuf dedi: Sağ tık en sondaki simgeye tıklıycaksın galiba orada simgeyi var sayılana döndür gibi bir şey olmalı. Genişletmek için tıkla... Demin denedim olmadı, yeni dosya oluşturunca yine geliyor.
BenimadımYusuf dedi: Sağ tık en sondaki simgeye tıklıycaksın galiba orada simgeyi var sayılana döndür gibi bir şey olmalı. Genişletmek için tıkla... Demin denedim olmadı, yeni dosya oluşturunca yine geliyor.
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #6 Öyle kalması sizi rahatsız mı ediyor öyle dursa olmaz mı?
ddr1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 880 Çözümler 3 Yer İstanbul 5 Eylül 2021 #7 BenimadımYusuf dedi: Öyle kalması sizi rahatsız mı ediyor öyle dursa olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz, ama sizlik bir durum yok yani ben çaresine bakarım bir şekilde artık. Yine de teşekkr ederim.
BenimadımYusuf dedi: Öyle kalması sizi rahatsız mı ediyor öyle dursa olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz, ama sizlik bir durum yok yani ben çaresine bakarım bir şekilde artık. Yine de teşekkr ederim.
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #8 Bişey değil.