Dosya şifreleme uygulaması önerisi

Yevgo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Android telefonum için kullanabileceğim kendim için özel olan resim, video, belge vs gibi dosyaları şifreleyecek kasa tarzı bir uygulama var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Applock.
Secret calculator.

Applock.
Secret calculator.
Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.

Bu arada applock kullanırsan kurcalayan kişi anlar bir şeyler sakladığını ama secret calculator kullanırsan(telefonun kendi calculatorünü devre dışı bırak sadece bu kalsın bu da işlem falan yapabiliyor)anlamazlar. Girip şifre belirliyorsun ve onu hesap makinesine yazıyorsun sonra bir tuş var ona basıyorsun açıldı.

Uygulamalara güvenmiyorsan "." da yapabilirsin istediğin zaman dosya yöneticisine girip dosyalarına kolayca bakarsın.(klasör ve fotoğrafların başına "." koymak işe yarar) .VİDEOLAR gibi

Arkadaşlar önerilerinize birazdan bakacağım, fakat şunu hatırlatmak istedim aradığım şey galeriyi veya herhangi bir uygulamayı kitlemek değil. Benim aradığım şey benim seçtiğim dosyaları şifreleyecek ve örneğin ben desen çizip veya parmak izimi okutup o dosyalara erişebileceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…