1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2019 #1 Aklınıza gelebilecek tüm dosyaları en küçük boyutta sıkıştıran yazılım önerebilir misiniz? Sınıfında en iyi olan.
Aklınıza gelebilecek tüm dosyaları en küçük boyutta sıkıştıran yazılım önerebilir misiniz? Sınıfında en iyi olan.
Elekrono Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.482 Çözümler 4 Yer System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2019 #2 WinRAR (Satın almanız gerekir)
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 18 Mart 2019 #3 Elekrono dedi: WinRAR (Satın almanız gerekir) Genişletmek için tıkla... Hak veriyorum ama satin almasi gerekmez deneme sürümü gayet yeterli
Elekrono dedi: WinRAR (Satın almanız gerekir) Genişletmek için tıkla... Hak veriyorum ama satin almasi gerekmez deneme sürümü gayet yeterli
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2019 #4 Neşeli Enginar dedi: Hak veriyorum ama satin almasi gerekmez deneme sürümü gayet yeterli Genişletmek için tıkla... Nasıl sıkıştırılıyor? Ben yapamıyorum.
Neşeli Enginar dedi: Hak veriyorum ama satin almasi gerekmez deneme sürümü gayet yeterli Genişletmek için tıkla... Nasıl sıkıştırılıyor? Ben yapamıyorum.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 20 Mart 2019 #5 Türkcesini bilmiyorum ama arsive ekle diye ya da o tarz bir secenek olmasi lazim SS ekliyorum
ensopat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2013 Mesajlar 1.374 Çözümler 19 Yer Adalar 20 Mart 2019 #6 KGB Archiver vardı. 110Mb ta sanıyorum 1.1Gb office kurulumu sıkıştırılmıştı. Oldukça uzun sürüyordu.
KGB Archiver vardı. 110Mb ta sanıyorum 1.1Gb office kurulumu sıkıştırılmıştı. Oldukça uzun sürüyordu.
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2019 #7 Arşive ekle dedikten sonra sıkıştırdıktan sonra tekrar aynı dosya boyutuyla Winrar dosyası olmuş oluyor.
Arşive ekle dedikten sonra sıkıştırdıktan sonra tekrar aynı dosya boyutuyla Winrar dosyası olmuş oluyor.
berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 20 Mart 2019 #8 1Gülhan1 dedi: Arşive ekle dedikten sonra sıkıştırdıktan sonra tekrar aynı dosya boyutuyla Winrar dosyası olmuş oluyor. Genişletmek için tıkla... Hali hazırda sıkıştırılmış dosyaları (mp3, jpeg vs.) sıkıştıramazsınız zaten. Sıkıştırmak istediğiniz dosyalar büyük ihtimal hali hazırda sıkıştırılmış dosyalardır.
1Gülhan1 dedi: Arşive ekle dedikten sonra sıkıştırdıktan sonra tekrar aynı dosya boyutuyla Winrar dosyası olmuş oluyor. Genişletmek için tıkla... Hali hazırda sıkıştırılmış dosyaları (mp3, jpeg vs.) sıkıştıramazsınız zaten. Sıkıştırmak istediğiniz dosyalar büyük ihtimal hali hazırda sıkıştırılmış dosyalardır.