I isimsizyerli Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 384 Çözümler 3 19 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar bir dosyayı sıkıştırmak için hangi programı kullanmalıyım? 7ZIP, WinRAR falan. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2020
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.132 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #2 Bu ikisi de olur bir de ben Windows mağazadan BreeZip indirdim ücretsiz.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 19 Ekim 2020 #3 isimsizyerli dedi: Arkadaşlar bir dosyayı sıkıştırmak için hangi programı kullanmalıyım? 7ZIP, WinRAR falan. Genişletmek için tıkla... WinRAR daha iyi sıkıştırır fakat 7zip te iyidir.
isimsizyerli dedi: Arkadaşlar bir dosyayı sıkıştırmak için hangi programı kullanmalıyım? 7ZIP, WinRAR falan. Genişletmek için tıkla... WinRAR daha iyi sıkıştırır fakat 7zip te iyidir.
I isimsizyerli Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 384 Çözümler 3 19 Ekim 2020 #4 222744 dedi: WinRAR daha iyi sıkıştırır fakat 7ZIP'te iyidir. Genişletmek için tıkla... WinRAR'dan daha iyi sıkıştırabileceğim bir program var mı acaba?
222744 dedi: WinRAR daha iyi sıkıştırır fakat 7ZIP'te iyidir. Genişletmek için tıkla... WinRAR'dan daha iyi sıkıştırabileceğim bir program var mı acaba?
Ö Ömer Avcu Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 336 Çözümler 1 19 Ekim 2020 #5 isimsizyerli dedi: 7ZIP, WinRAR falan. Genişletmek için tıkla... Sorunun içinde cavap var zaten. İkisinden hangisini tercih edersin denirse ben WinRAR derim
isimsizyerli dedi: 7ZIP, WinRAR falan. Genişletmek için tıkla... Sorunun içinde cavap var zaten. İkisinden hangisini tercih edersin denirse ben WinRAR derim
I isimsizyerli Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 384 Çözümler 3 19 Ekim 2020 #6 Ömer Avcu dedi: Sorunun içinde cavap var zaten. İkisinden hangisini tercih edersin denirse ben WinRAR derim Genişletmek için tıkla... Zaten WinRAR kullanıyordum da belki daha iyi (yüksek boyutları) sıkıştıran vardır diye sormuştum. TeşekküR ederim.
Ömer Avcu dedi: Sorunun içinde cavap var zaten. İkisinden hangisini tercih edersin denirse ben WinRAR derim Genişletmek için tıkla... Zaten WinRAR kullanıyordum da belki daha iyi (yüksek boyutları) sıkıştıran vardır diye sormuştum. TeşekküR ederim.
Ö Ömer Avcu Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 336 Çözümler 1 19 Ekim 2020 #7 isimsizyerli dedi: Zaten WinRAR kullanıyordum da belki daha iyi (yüksek boyutları) sıkıştıran vardır diye sormuştum. TeşekküR ederim. Genişletmek için tıkla... En iyisi o olduğu için şu an dünyanın en çok indirileni
isimsizyerli dedi: Zaten WinRAR kullanıyordum da belki daha iyi (yüksek boyutları) sıkıştıran vardır diye sormuştum. TeşekküR ederim. Genişletmek için tıkla... En iyisi o olduğu için şu an dünyanın en çok indirileni