Crusherr Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #1 SSD kullanıyorum yerim az olduğu için oyunları sıkıştırıyorum ama program kullanmadan yapıyorum bunu. SSD'ye zararı var mıdır?
SSD kullanıyorum yerim az olduğu için oyunları sıkıştırıyorum ama program kullanmadan yapıyorum bunu. SSD'ye zararı var mıdır?
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 25 Mayıs 2024 #2 Olsa olsa CPUya zararı olur. Sıkıştırılmış dosyaları CPU açıyor. Artı 1 Eksi
KS KS Crusherr Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #3 aleksmc dedi: Olsa olsa CPU'ya zararı olur. Sıkıştırılmış dosyaları CPU açıyor. Genişletmek için tıkla... Dikkate alınması gereken seviyede bir zarardan mı bahsediyorsunuz hocam? Artı 0 Eksi
aleksmc dedi: Olsa olsa CPU'ya zararı olur. Sıkıştırılmış dosyaları CPU açıyor. Genişletmek için tıkla... Dikkate alınması gereken seviyede bir zarardan mı bahsediyorsunuz hocam?
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 25 Mayıs 2024 #4 Crusherr dedi: Dikkate alınması gereken seviyede bir zarardan mı bahsediyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir zararı olmaz. Artı 0 Eksi
Crusherr dedi: Dikkate alınması gereken seviyede bir zarardan mı bahsediyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir zararı olmaz.
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 25 Mayıs 2024 #5 Crusherr dedi: Dikkate alınması gereken seviyede bir zarardan mı bahsediyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... O dosyayı ne kadar sıklıkla açtığına bağlı eğer sürekli açıyorsan CPU cok calışır. CPU cok calısmanın bır zararı genelde yoktur. Artı 0 Eksi
Crusherr dedi: Dikkate alınması gereken seviyede bir zarardan mı bahsediyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... O dosyayı ne kadar sıklıkla açtığına bağlı eğer sürekli açıyorsan CPU cok calışır. CPU cok calısmanın bır zararı genelde yoktur.
KS KS Crusherr Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #6 aleksmc dedi: O dosyayı ne kadar sıklıkla açtığına bağlı eğer sürekli açıyorsan CPU cok calışır. CPU cok calısmanın bır zararı genelde yoktur. Genişletmek için tıkla... 316874 dedi: Herhangi bir zararı olmaz. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
aleksmc dedi: O dosyayı ne kadar sıklıkla açtığına bağlı eğer sürekli açıyorsan CPU cok calışır. CPU cok calısmanın bır zararı genelde yoktur. Genişletmek için tıkla... 316874 dedi: Herhangi bir zararı olmaz. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkürler.