T Temris1 Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, program kaldır da kaldırmayı denedim ama dosya ismi bulunamadı diyor.(direk dosya yazmıyor ama dosyanın ismi yazıyor.) Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021
Arkadaşlar, program kaldır da kaldırmayı denedim ama dosya ismi bulunamadı diyor.(direk dosya yazmıyor ama dosyanın ismi yazıyor.)
B Berat Yucel Centipat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #2 Dosyayı arşivleyip silmeyi denediniz mi ?
EgemenElmalı Hectopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #3 Dosya ismi bulunamadı diyorsa dosya hali hazırda silinmiş olabilir.
yasinetrus Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 247 Çözümler 3 31 Mayıs 2021 #4 Aynı sorunla ben de karşılaştım. Arşive ekle yapıp arşive ekledikten sonra sil seçeneğini tıklayıp silmiştim. Sonra arşivi sil.
Aynı sorunla ben de karşılaştım. Arşive ekle yapıp arşive ekledikten sonra sil seçeneğini tıklayıp silmiştim. Sonra arşivi sil.
T Temris1 Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Mayıs 2021 #5 Program kaldırdaki programın dosyasını nasıl bulurum? Berat Yucel dedi: Dosyayı arşivleyip silmeyi denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... yasinetrus dedi: Aynı sorunla ben de karşılaştım. Arşive ekle yapıp arşive ekledikten sonra sil seçeneğini tıklayıp silmiştim. Sonra arşivi sil. Genişletmek için tıkla...
Program kaldırdaki programın dosyasını nasıl bulurum? Berat Yucel dedi: Dosyayı arşivleyip silmeyi denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... yasinetrus dedi: Aynı sorunla ben de karşılaştım. Arşive ekle yapıp arşive ekledikten sonra sil seçeneğini tıklayıp silmiştim. Sonra arşivi sil. Genişletmek için tıkla...
B Berat Yucel Centipat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #6 Temris1 dedi: Program kaldırdaki programın dosyasını nasıl bulurum? Genişletmek için tıkla... Eğer dosyayı program kaldırdan bulamıyorsanız.Dosyayı program indirerek silmeyi deneyebilirsiniz örneğin Revo Uninstaller
Temris1 dedi: Program kaldırdaki programın dosyasını nasıl bulurum? Genişletmek için tıkla... Eğer dosyayı program kaldırdan bulamıyorsanız.Dosyayı program indirerek silmeyi deneyebilirsiniz örneğin Revo Uninstaller
T Temris1 Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Mayıs 2021 #7 Berat Yucel dedi: Eğer dosyayı program kaldırdan bulamıyorsanız.Dosyayı program indirerek silmeyi deneyebilirsiniz örneğin Revo Uninstaller Genişletmek için tıkla... Program kaldır da var. Ama orda ya da kaldır ya değiştir seçeneği yok mu ? Dosyayı nasıl bulacağım ?
Berat Yucel dedi: Eğer dosyayı program kaldırdan bulamıyorsanız.Dosyayı program indirerek silmeyi deneyebilirsiniz örneğin Revo Uninstaller Genişletmek için tıkla... Program kaldır da var. Ama orda ya da kaldır ya değiştir seçeneği yok mu ? Dosyayı nasıl bulacağım ?