Xenonium Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 734 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H NVIDIA® GeForce® RTX3050 Max-Performance 6GB 16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM 1TB M.2 SSD + 4TB WDElements HDD Cinsiyet Erkek Dün 21:05 #11 aloooooo dedi: 37 gb yer var Genişletmek için tıkla... bende bu durma benzer yaşadım ama depolama sorunu olmamıştı birde oyunun olduğu klasörü seçtiniz değil mi?
aloooooo dedi: 37 gb yer var Genişletmek için tıkla... bende bu durma benzer yaşadım ama depolama sorunu olmamıştı birde oyunun olduğu klasörü seçtiniz değil mi?
aloooooo Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 21:05 #12 Xenonium dedi: bende bu durma benzer yaşadım ama depolama sorunu olmamıştı birde oyunun olduğu klasörü seçtiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... oyunun olduğu klasör diye bir şey yok hocam. direkt oyunun dosyaları c diskinde yok ama diskte yer kaplıyor
Xenonium dedi: bende bu durma benzer yaşadım ama depolama sorunu olmamıştı birde oyunun olduğu klasörü seçtiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... oyunun olduğu klasör diye bir şey yok hocam. direkt oyunun dosyaları c diskinde yok ama diskte yer kaplıyor
Xenonium Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 734 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H NVIDIA® GeForce® RTX3050 Max-Performance 6GB 16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM 1TB M.2 SSD + 4TB WDElements HDD Cinsiyet Erkek Dün 21:49 #13 aloooooo dedi: oyunun olduğu klasör diye bir şey yok hocam. direkt oyunun dosyaları c diskinde yok ama diskte yer kaplıyor Genişletmek için tıkla... Treesize indirip bir bakar mısınız nerede gösteriyor.
aloooooo dedi: oyunun olduğu klasör diye bir şey yok hocam. direkt oyunun dosyaları c diskinde yok ama diskte yer kaplıyor Genişletmek için tıkla... Treesize indirip bir bakar mısınız nerede gösteriyor.
aloooooo Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 22:50 #14 Xenonium dedi: Treesize indirip bir bakar mısınız nerede gösteriyor. Genişletmek için tıkla... WinDirStat'tan bakmıştım orda gözükmemişti de şimdi senin dediğin uygulamadan baktım Found.000 isimli dosyaya aktarılmış teşekkür ederim yardımın için
Xenonium dedi: Treesize indirip bir bakar mısınız nerede gösteriyor. Genişletmek için tıkla... WinDirStat'tan bakmıştım orda gözükmemişti de şimdi senin dediğin uygulamadan baktım Found.000 isimli dosyaya aktarılmış teşekkür ederim yardımın için