Dosya silmeme rağmen diskte yer açılmıyor

eminqe

Femtopat
Daha fazla  
Geçen bir şey indircektim baktım disk dolmus. Birkaç dosya sileyim açılır dedim açılmadi. Templeri falan butun gereksiz dosyalarısildim ama 0Bayt bos gözukuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diske sağ tık diski temizle yapın aramaya depolama ayarları yazın gereksiz dosyaları silin bir de sürücülerinizi iyileştirin.

Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı dener misiniz? Bazen senkronize olamıyor. Ama bunu eğer ki bir şey sildiğinizden eminseniz deneyin. İçinde hiçbir şey olmayan dosyalar 0 byte değerindedir ve silseniz de bir şey değişmez. Ek olarak çöp kutusunda da ağırlık yapar. Oradan da silin.

Diske sağ tık diski temizle yapın aramaya depolama ayarları yazın gereksiz dosyaları silin bir de sürücülerinizi iyileştirin.
Yaptım sonra bişey indirmediğim halde tekrar doldu
Geri dönüşüm kutusunu boşalt.

Yaptım ama yine 0Bayt boş gösteriyor
1gblik dosya sildim ama yine dolu gösteriyor

Yaptım sonra bir şey indirmediğim halde tekrar doldu.

Yaptım ama yine 0Bayt boş gösteriyor.

1GB'lik dosya sildim ama yine dolu gösteriyor.

Tamam 1 GB'lik dosya silin o göstermese de olur sonra oraya sildiğin GB kadar bir dosyayı at o zaman alırsa tek sorun göstermesindedir yani sıkıntı olmayacaksa böyle kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…