Dosya silmeye çalışınca ilerleme %0'ı geçmiyor

hamitcan.ty

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
RTX 3060
Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben Football Manager oynuyorum ve geçen gün, yüz ve logo yaması yapacaktım her şeyi indirdim dosyaların boyutu toplam 20 GB ama bunları indirdikten sonra bilgisayar dosyalara girdiğimde çökmeye başladı. Football Manager'ın klasörüne girmek için resmen ter döküyorum dosyaları silmek istiyorum ama sile bastığımda %0 da kalıyor. Bilgisayarım gayet güçlü ve SSD kullanıyorum çözümü nedir bilen varsa yardım edebilir mi?

Dosya Ekleri

• 17048118828737426159509607250064.jpg
    138,2 KB · Görüntüleme: 69

Buradan programı indirip diskinizin durumunu atınız ve bad sector taraması yapınız.

Yüzey testi / bad sector testi yap! Üstteki menüde disk işaretinin önünde büyüteç olan logoya bas ve başlat.

Pro sürüm istiyor hocam. Bundan bahsediyorsanız yaptım.

Dosya Ekleri

• resim_2024-01-09_231548128.png
    139,1 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:

Hocam sorunu çözdünüz mü?

Hocam ben silemiyor değilim bu arkadaş gibi FM logo ve yüz paketi inerdim dosyaları oyunun içindeki dosyalara atıyorum 0 da kalıyor.
Hocam güvenli modda başlatın bilgisayarı sonra aynı işlemi tekrarlayın. Ben genelde dosyalarda silme veya taşıma başarısız olursa bu yöntemi kullanıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…