Knover Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.560 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RTX 4060TI 8GB, 16GB RAM. Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #1 Merhaba. Klasörü keserek flash belleğime atmak istiyordum ancak çok uzun sürüyor, bu işlemi iptal edersem dosya zarar görür mü?
Merhaba. Klasörü keserek flash belleğime atmak istiyordum ancak çok uzun sürüyor, bu işlemi iptal edersem dosya zarar görür mü?
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #2 görüyormuş. Son düzenleme: 20 Ocak 2024
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.499 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2024 #3 Kes yapıştır yaptıysan olur kopyalama yaptıysan olmaz.
Knover Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.560 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RTX 4060TI 8GB, 16GB RAM. Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #4 Blackbeard dedi: Kes yapıştır yaptıysan olur kopyalama yaptıysan olmaz. Genişletmek için tıkla... Kes yapıştır yaptım. Rassit dedi: Görmez. Belli bir kısmı geçer ya da direkt iptal olur. Genişletmek için tıkla... İki farklı cevap :/
Blackbeard dedi: Kes yapıştır yaptıysan olur kopyalama yaptıysan olmaz. Genişletmek için tıkla... Kes yapıştır yaptım. Rassit dedi: Görmez. Belli bir kısmı geçer ya da direkt iptal olur. Genişletmek için tıkla... İki farklı cevap :/
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #5 Blackbeard dedi: Kes yapıştır yaptıysan olur kopyalama yaptıysan olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam taşıma diyor yapıştırmış. Knover dedi: Kes yapıştır yaptım. İki farklı cevap :/ Genişletmek için tıkla... Dosyalar kayboluyor hocam bir an karıştırmışım kusura bakmayın. Knover dedi: Merhaba. Klasörü keserek flash belleğime atmak istiyordum ancak çok uzun sürüyor, bu işlemi iptal edersem dosya zarar görür mü? Eki Görüntüle 2091263 Genişletmek için tıkla... Ayrıca şunu belirtmek isterim bunun yerine kopyala yapıştır yapmanız bir hız farkına yol açmayacak. E:eğer sileceğinizi de varsayarsak. Son düzenleme: 20 Ocak 2024
Blackbeard dedi: Kes yapıştır yaptıysan olur kopyalama yaptıysan olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam taşıma diyor yapıştırmış. Knover dedi: Kes yapıştır yaptım. İki farklı cevap :/ Genişletmek için tıkla... Dosyalar kayboluyor hocam bir an karıştırmışım kusura bakmayın. Knover dedi: Merhaba. Klasörü keserek flash belleğime atmak istiyordum ancak çok uzun sürüyor, bu işlemi iptal edersem dosya zarar görür mü? Eki Görüntüle 2091263 Genişletmek için tıkla... Ayrıca şunu belirtmek isterim bunun yerine kopyala yapıştır yapmanız bir hız farkına yol açmayacak. E:eğer sileceğinizi de varsayarsak.
Knover Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.560 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RTX 4060TI 8GB, 16GB RAM. Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #6 Rassit dedi: Ayrıca şunu belirtmek isterim bunun yerine kopyala yapıştır yapmanız bir hız farkına yol açmayacak. Genişletmek için tıkla... Keşke öyle yapsaydım bu kadar süreceğini düşünmemiştim çoğunlukla 0 byte gösteriyor 1-6MB arası değişiyor.
Rassit dedi: Ayrıca şunu belirtmek isterim bunun yerine kopyala yapıştır yapmanız bir hız farkına yol açmayacak. Genişletmek için tıkla... Keşke öyle yapsaydım bu kadar süreceğini düşünmemiştim çoğunlukla 0 byte gösteriyor 1-6MB arası değişiyor.
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #7 Knover dedi: Keşke öyle yapsaydım bu kadar süreceğini düşünmemiştim çoğunlukla 0 byte gösteriyor 1-6MB arası değişiyor. Genişletmek için tıkla... Evet silme işlemini sonra yapabilirdiniz. Sağlık olsun. Tekrardan kusura bakmayın benim dalgınlığım yüzünden dosyalarınızı kaybedebilirdiniz.
Knover dedi: Keşke öyle yapsaydım bu kadar süreceğini düşünmemiştim çoğunlukla 0 byte gösteriyor 1-6MB arası değişiyor. Genişletmek için tıkla... Evet silme işlemini sonra yapabilirdiniz. Sağlık olsun. Tekrardan kusura bakmayın benim dalgınlığım yüzünden dosyalarınızı kaybedebilirdiniz.
Knover Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.560 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RTX 4060TI 8GB, 16GB RAM. Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #8 Rassit dedi: Tekrardan kusura bakmayın benim dalgınlığım yüzünden dosyalarınızı kaybedebilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok dostum ilgin için teşekkür ederim.
Rassit dedi: Tekrardan kusura bakmayın benim dalgınlığım yüzünden dosyalarınızı kaybedebilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok dostum ilgin için teşekkür ederim.