M michaelcorleone1 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 178 17 Ağustos 2023 #1 Telefondan bilgisayara oyun atacağım fakat erişim engellendi veya dosya yolu bulunamıyor diyor. Telefon üzerinden kursam da part seçin diyor ve telefon o ekranda çıkmıyor. İzin verme olaylarını falan denedim yapamadım yardımcı olur musunuz?
Telefondan bilgisayara oyun atacağım fakat erişim engellendi veya dosya yolu bulunamıyor diyor. Telefon üzerinden kursam da part seçin diyor ve telefon o ekranda çıkmıyor. İzin verme olaylarını falan denedim yapamadım yardımcı olur musunuz?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.829 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Ağustos 2023 #2 Dosya yolu bulunamıyorsa dosya silinmiştir. Ayrıca uygulamanın iznini almayı denediniz mi?
M michaelcorleone1 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 178 17 Ağustos 2023 #3 sukuterkopke dedi: Dosya yolu bulunamıyorsa dosya silinmiştir. Ayrıca uygulamanın iznini almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Takıp çıkarmayı denedim yine aynı hatayı veriyor.Uygulama değil klasör hocam oyun var içinde
sukuterkopke dedi: Dosya yolu bulunamıyorsa dosya silinmiştir. Ayrıca uygulamanın iznini almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Takıp çıkarmayı denedim yine aynı hatayı veriyor.Uygulama değil klasör hocam oyun var içinde
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.829 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Ağustos 2023 #4 Sağ tık yaparak izin almayı deneyin. Özellikler > Güvenlik sekmesinden alakalı her şeyi kendinize ait yapın.
Sağ tık yaparak izin almayı deneyin. Özellikler > Güvenlik sekmesinden alakalı her şeyi kendinize ait yapın.
M michaelcorleone1 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 178 17 Ağustos 2023 #5 sukuterkopke dedi: Sağ tık yaparak izin almayı deneyin. Özellikler > Güvenlik sekmesinden alakalı her şeyi kendinize ait yapın. Genişletmek için tıkla... neye sağ tık yaparak hocam
sukuterkopke dedi: Sağ tık yaparak izin almayı deneyin. Özellikler > Güvenlik sekmesinden alakalı her şeyi kendinize ait yapın. Genişletmek için tıkla... neye sağ tık yaparak hocam
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.829 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Ağustos 2023 #6 michaelcorleone1 dedi: neye sağ tık yaparak hocam Genişletmek için tıkla... Klasöre hocam başka nereye?
michaelcorleone1 dedi: neye sağ tık yaparak hocam Genişletmek için tıkla... Klasöre hocam başka nereye?
M michaelcorleone1 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 178 17 Ağustos 2023 #7 sukuterkopke dedi: Klasöre hocam başka nereye? Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor hocam yaptım sorunu çözdüm.Masaüstüne denedim atmayı işe yaradı.
sukuterkopke dedi: Klasöre hocam başka nereye? Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor hocam yaptım sorunu çözdüm.Masaüstüne denedim atmayı işe yaradı.