Dosya uzantıları yanına fazladan ".remk" uzantısı geldi

Ben olsam bilgisayarı kırardım.O dakikadan sonra uğraşmak zarar.

E
Peki o uzantıları silebiliyor musun?
Evet uzantıyı drğiştirebiliyorum dosyalar eski uzantısına dönüyor fakat açılmıyor
Herş
Zaten arkadaş format atmış?

En son ne indirdin?
Herşey bilgisayara virüs bulaşıp kendi kendine setup yeklemesinden sonra düzeltmek amaçlı bu SUPERAntiSpyware programı yükleyip tarama yaptıktan sonra oldu bu program uzantıları değiştirdi sonrasında da düzelmedi
Bunu deneyeceğim inşallah olur
Uzantısı değişen dosyaları farklı bilgisayarda açmayı denedim bugün MP3.remk uzantısını .MP3 olarak değiştirdim farklı bilgisayar da müzik açıldı ama benim bilgisayarımda açılmıyor
Şunuda belirteyim MP3 farklı bilgisayar da açılırken PNG jpg ve txt lerin uzantısı nı düzeltsem de farklı bilgisayar açmıyor onları bozuk görüntü veya not defterini karmaşık bir şekilde açıyor
ATTENTION!

Don't worry, you can return all your files!
All your files like photos, databases, documents and other important are encrypted with strongest encryption and unique key.
The only method of recovering files is to purchase decrypt tool and unique key for you.
This software will decrypt all your encrypted files.
What guarantees you have?
You can send one of your encrypted file from your PC and we decrypt it for free.
But we can decrypt only 1 file for free. File must not contain valuable information.
You can get and look video overview decrypt tool:
Price of private key and decrypt software is $980.
Discount 50% available if you contact us first 72 hours, that's price for you is $490.
Please note that you'll never restore your data without payment.
Check your e-mail "Spam" or "Junk" folder if you don't get answer more than 6 hours.

To get this software you need write on our e-mail:
helpdatarestore@firemail.cc

Reserve e-mail address to contact us:
helpmanager@mail.ch

Your personal ID:
0214OIQuhkjdxstLXFeXAwy6S6n9cLIDQP2NLNMEepyOGy770ct1
Bu program ne işe yarıyor anlamadım tarıyor tarıyor bişey yok yant vermiyor süreki donuyor

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    21,9 KB · Görüntüleme: 61
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    20,1 KB · Görüntüleme: 35
  • 1.txt
    43,9 KB · Görüntüleme: 150
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…