Forever61 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 601 Çözümler 1 14 Mart 2021 #1 Ben dosya uzantısını değiştirdim ama şu anlık işim bitti ve dosya uzantısını eski haline getirmek istiyorum, nasıl yapabilirim? Dosya uzantısı ''. JSON''
Ben dosya uzantısını değiştirdim ama şu anlık işim bitti ve dosya uzantısını eski haline getirmek istiyorum, nasıl yapabilirim? Dosya uzantısı ''. JSON''
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 14 Mart 2021 #2 hangi uzantıya çeviriceksin? Artı 0 Eksi
KS KS Forever61 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 601 Çözümler 1 14 Mart 2021 #3 Playizm dedi: hangi uzantıya çeviriceksin? Genişletmek için tıkla... Uzantıyı not defteri yaptım şimdi ise not defteri olarak gözükmesini istemiyorum. Nasıl eski haline çevirebilirim? Artı 0 Eksi
Playizm dedi: hangi uzantıya çeviriceksin? Genişletmek için tıkla... Uzantıyı not defteri yaptım şimdi ise not defteri olarak gözükmesini istemiyorum. Nasıl eski haline çevirebilirim?
xtrax Megapat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 564 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #4 Ben css, makefile gibi dosyaları oluştururken dosya adı uzantıları ayarını açıp o sayede değiştiriyorum. Belki yardımcı olur. Dosya Ekleri Adsız.png 21,7 KB · Görüntüleme: 81 Artı 1 Eksi
Ben css, makefile gibi dosyaları oluştururken dosya adı uzantıları ayarını açıp o sayede değiştiriyorum. Belki yardımcı olur.