Seda08 Megapat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 637 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ocak 2016 #11 bluecity dedi: bitdefender kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Bu engeli aşmak için Bitdefender kaldırman yetecek. bluecity dedi: mesaj yazdığıma pişman oldum size cevap yamaktan. Genişletmek için tıkla... İlk önce bilgisayardaki programlarının ne iş yaptığını öğren ondan sonra konuş burada.
bluecity dedi: bitdefender kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Bu engeli aşmak için Bitdefender kaldırman yetecek. bluecity dedi: mesaj yazdığıma pişman oldum size cevap yamaktan. Genişletmek için tıkla... İlk önce bilgisayardaki programlarının ne iş yaptığını öğren ondan sonra konuş burada.
bluecity Hectopat Katılım 21 Mayıs 2015 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2016 #12 Bu tarz kırıcı mesaj atmak yerine hiç mesaj atmasaydın daha iyi olurdu.Bütün sorunlu insanlar forumlarda toplanmış amacınız yardım etmek değil kendi egolarınızı tatmin etmek.Ne oldu şimdi bu şekilde yazınca rahatladın umarım.
Bu tarz kırıcı mesaj atmak yerine hiç mesaj atmasaydın daha iyi olurdu.Bütün sorunlu insanlar forumlarda toplanmış amacınız yardım etmek değil kendi egolarınızı tatmin etmek.Ne oldu şimdi bu şekilde yazınca rahatladın umarım.
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2016 #13 Bilgisayarı yeniden başlattığınızda düzeldiğine göre çalışan programlar etkiliyor olabilir. Temiz önyükleme yapmayı deneyin.
Bilgisayarı yeniden başlattığınızda düzeldiğine göre çalışan programlar etkiliyor olabilir. Temiz önyükleme yapmayı deneyin.
Seda08 Megapat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 637 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ocak 2016 #14 bluecity dedi: Ne oldu şimdi bu şekilde yazınca rahatladın umarım. Genişletmek için tıkla... Umarım sende programı kaldırınca rahatlarsın.
bluecity dedi: Ne oldu şimdi bu şekilde yazınca rahatladın umarım. Genişletmek için tıkla... Umarım sende programı kaldırınca rahatlarsın.
bluecity Hectopat Katılım 21 Mayıs 2015 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2016 #15 Seda08 dedi: Umarım sende programı kaldırınca rahatlarsın. Genişletmek için tıkla... Tam tersi.Programı kaldırmak beni rahatlatmak yerine daha çok sıkıntıya sokacak.Bu zamana kadar kullandığım en iyi antivürüs yazılımı.
Seda08 dedi: Umarım sende programı kaldırınca rahatlarsın. Genişletmek için tıkla... Tam tersi.Programı kaldırmak beni rahatlatmak yerine daha çok sıkıntıya sokacak.Bu zamana kadar kullandığım en iyi antivürüs yazılımı.