H Halilibo3akb Zeptopat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #1 Virüs bulaşır mı ya da PC'yi yavaşlatır mı bilemedim cok da lazım bir uygulama şu an yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2023
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Gitarist 9 Aralık 2023 #2 False positive, virüslü değil. Adı sanı belli olmayan 4 AV uyarı vermiş.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #3 VirusTotal linkini atman daha uygun olur, bu fotoğraftan false-positive gibi görünüyor.
H Halilibo3akb Zeptopat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #4 iUgur dedi: VirusTotal linkini atman daha uygun olur, bu fotoğraftan false-positive gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
iUgur dedi: VirusTotal linkini atman daha uygun olur, bu fotoğraftan false-positive gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Gitarist 9 Aralık 2023 #5 Halilibo3akb dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Temiz görünüyor.
Halilibo3akb dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Temiz görünüyor.
H Halilibo3akb Zeptopat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #6 Şebnem Ferah dedi: Temiz görünüyor. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim rahatladım valla
Şebnem Ferah dedi: Temiz görünüyor. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim rahatladım valla
ThrottleStop Decipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 1.401 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #7 Adı sanı duyulmayan av'nin verdiği değer pek önemli değil, false positive.
aimhack Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 409 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #8 Halilibo3akb dedi: Eki Görüntüle 2046814 Virüs bulaşır mı ya da PC'yi yavaşlatır mı bilemedim cok da lazım bir uygulama şu an yardım edin. Genişletmek için tıkla... Hocam bizzat kendim kullanıyorum yillarin uygulamasi multiple Roblox.
Halilibo3akb dedi: Eki Görüntüle 2046814 Virüs bulaşır mı ya da PC'yi yavaşlatır mı bilemedim cok da lazım bir uygulama şu an yardım edin. Genişletmek için tıkla... Hocam bizzat kendim kullanıyorum yillarin uygulamasi multiple Roblox.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #9 Halilibo3akb dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Temiz dosya. Yüksek ihtimalle Roblox'u aynı anda 2-3 tane çalıştırma programı, güvenilir.
Halilibo3akb dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Temiz dosya. Yüksek ihtimalle Roblox'u aynı anda 2-3 tane çalıştırma programı, güvenilir.
H Halilibo3akb Zeptopat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #10 aimhack dedi: Hocam bizzat kendim kullanıyorum yillarin uygulamasi multiple Roblox. Genişletmek için tıkla... Oyle de baktım internetten wearedevs tehlikeli falan diyorlardı ben de bir korktum PC'yi yeni aldım bir şey olsun istemiyorum bir sorayım dedim içim rahat etti vallahi. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2023
aimhack dedi: Hocam bizzat kendim kullanıyorum yillarin uygulamasi multiple Roblox. Genişletmek için tıkla... Oyle de baktım internetten wearedevs tehlikeli falan diyorlardı ben de bir korktum PC'yi yeni aldım bir şey olsun istemiyorum bir sorayım dedim içim rahat etti vallahi.