iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #11 Halilibo3akb dedi: Oyle de baktım internetten wearedevs tehlikeli falan diyorlardı bende bir korktum PC'yi yeni aldım bir şey olsun istemiyorum bir sorayım dedim içim rahat etti vallahi Genişletmek için tıkla... Wearedevs tehlikeli? Kim diyorsa iyi uydurmuş vallahi, wearedevs sadece Roblox hileleri yapan yayınlayan yer değil, birçok işe imza atmış firmadır. Sürprizbozan: konuyla alakasız zaten harici program kullanmadan Roblox'u birden fazla kez çalıştırmak mümkün, neden böyle bir şey yapıyorsunuz ki?
Halilibo3akb dedi: Oyle de baktım internetten wearedevs tehlikeli falan diyorlardı bende bir korktum PC'yi yeni aldım bir şey olsun istemiyorum bir sorayım dedim içim rahat etti vallahi Genişletmek için tıkla... Wearedevs tehlikeli? Kim diyorsa iyi uydurmuş vallahi, wearedevs sadece Roblox hileleri yapan yayınlayan yer değil, birçok işe imza atmış firmadır. Sürprizbozan: konuyla alakasız zaten harici program kullanmadan Roblox'u birden fazla kez çalıştırmak mümkün, neden böyle bir şey yapıyorsunuz ki?
aimhack Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 409 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #12 iUgur dedi: Wearedevs tehlikeli? Kim diyorsa iyi uydurmuş vallahi, wearedevs sadece Roblox hileleri yapan yayınlayan yer değil, birçok işe imza atmış firmadır. Sürprizbozan: konuyla alakasız zaten harici program kullanmadan Roblox'u birden fazla kez çalıştırmak mümkün, neden böyle bir şey yapıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Tarayici uzerinden defalaraca aciliyor bununla.
iUgur dedi: Wearedevs tehlikeli? Kim diyorsa iyi uydurmuş vallahi, wearedevs sadece Roblox hileleri yapan yayınlayan yer değil, birçok işe imza atmış firmadır. Sürprizbozan: konuyla alakasız zaten harici program kullanmadan Roblox'u birden fazla kez çalıştırmak mümkün, neden böyle bir şey yapıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Tarayici uzerinden defalaraca aciliyor bununla.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #13 aimhack dedi: Tarayici uzerinden defalaraca aciliyor bununla. Genişletmek için tıkla... Anlamadım, zaten multiple Roblox kullanmadan dosyalar ile oynayıp Roblox'u 3-4 hatta daha fazla kez çalıştırmak mümkün.
aimhack dedi: Tarayici uzerinden defalaraca aciliyor bununla. Genişletmek için tıkla... Anlamadım, zaten multiple Roblox kullanmadan dosyalar ile oynayıp Roblox'u 3-4 hatta daha fazla kez çalıştırmak mümkün.
aimhack Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 409 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #14 iUgur dedi: Anlamadım, zaten multiple Roblox kullanmadan dosyalar ile oynayıp Roblox'u 3-4 hatta daha fazla kez çalıştırmak mümkün. Genişletmek için tıkla... Hocam onunla ugrasıcak çocuk var mı sence.
iUgur dedi: Anlamadım, zaten multiple Roblox kullanmadan dosyalar ile oynayıp Roblox'u 3-4 hatta daha fazla kez çalıştırmak mümkün. Genişletmek için tıkla... Hocam onunla ugrasıcak çocuk var mı sence.
Kararsızım1 Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 270 Çözümler 2 16 Aralık 2023 #15 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Kullandığım yamalardan birinde normalden fazla av bu şekilde sonuç verdi, eset kaspersky gibi av ler bir şey bulmamış, sizce sıkıntı çıkar mı
VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Kullandığım yamalardan birinde normalden fazla av bu şekilde sonuç verdi, eset kaspersky gibi av ler bir şey bulmamış, sizce sıkıntı çıkar mı
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #16 Kararsızım1 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Kullandığım yamalardan birinde normalden fazla av bu şekilde sonuç verdi, ESET Kaspersky gibi avler bir şey bulmamış, sizce sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... False-positive, kullanabilirsiniz.
Kararsızım1 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Kullandığım yamalardan birinde normalden fazla av bu şekilde sonuç verdi, ESET Kaspersky gibi avler bir şey bulmamış, sizce sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... False-positive, kullanabilirsiniz.
Kararsızım1 Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 270 Çözümler 2 16 Aralık 2023 #17 iUgur dedi: False-positive, kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 1-2 tane olduğunda tereddüt etmiyorum da böyle 12 tane görünce emin olmak için sorayım dedim Teşekkürler hocam
iUgur dedi: False-positive, kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 1-2 tane olduğunda tereddüt etmiyorum da böyle 12 tane görünce emin olmak için sorayım dedim Teşekkürler hocam