Arkadaşlar merhaba birkaç hafta önce bir yazılım satın aldım VirusTotal incelemesi böyle virüslü mü? (3 parti yazılım)
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba birkaç hafta önce bir yazılım satın aldım VirusTotal incelemesi böyle virüslü mü? (3 parti yazılım)
Yani 3. parti yazılımların genelinde eğer ki virüs içermiyorsa 2-3 tane kırmızı gösteriyor ama bu kadarı fazla gibiArkadaşlar merhaba birkaç hafta önce bir yazılım satın aldım VirusTotal incelemesi böyle virüslü mü? (3 parti yazılım)
Hocam Daha Önceden Bir Sürü Buna Benzer 3 Parti Yazılım Kullandım Hepsi Böyle Gösteriyor Ama Genede Şüphe Duymadım Değil.Yani 3. parti yazılımların genelinde eğer ki virüs içermiyorsa 2-3 tane kırmızı gösteriyor ama bu kadarı fazla gibi
Bende Biliyorum Hocam Söylemenize Gerek Yok Bir Adet Free Hilenin Pastesi Test İçin AlmıştımSatın aldığınız bu yazılım zaten çok kalitesizdir, VAC Wave'e anında gider. Bilgine. Kendileri çok beceriksiz bu piyasada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.