W wecira Yoctopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #1 VirusTotal Rapor Linki https://www.virustotal.com/gui/file/94cc24e89f24cf9bce0f32c3a8d0e9771c73041bd4efd66926cbbca79eb92b3c Arkadaşlar merhaba birkaç hafta önce bir yazılım satın aldım VirusTotal incelemesi böyle virüslü mü? (3 parti yazılım) Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2025
Arkadaşlar merhaba birkaç hafta önce bir yazılım satın aldım VirusTotal incelemesi böyle virüslü mü? (3 parti yazılım)
Gauedo Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #2 wecira dedi: Arkadaşlar merhaba birkaç hafta önce bir yazılım satın aldım VirusTotal incelemesi böyle virüslü mü? (3 parti yazılım) Genişletmek için tıkla... Hocam ben 1 tane kırmızı olunca siliyorum 34SE direk silmenizi öneririm.
wecira dedi: Arkadaşlar merhaba birkaç hafta önce bir yazılım satın aldım VirusTotal incelemesi böyle virüslü mü? (3 parti yazılım) Genişletmek için tıkla... Hocam ben 1 tane kırmızı olunca siliyorum 34SE direk silmenizi öneririm.
isimsiz58 Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #3 hadi bir iki tanesi kırmızı olsa tamam diyeceğim de 34 tane kırmızı var hocam sormanıza bile gerek yok direk silin
hadi bir iki tanesi kırmızı olsa tamam diyeceğim de 34 tane kırmızı var hocam sormanıza bile gerek yok direk silin
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 575 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #4 Konudan bağımsız bu kadar AV'nin potansiyel virüsü tespit edip Kaspersky'in herhangi bir sıkıntı tespit etmemesi kendileri için çok büyük sorun.
Konudan bağımsız bu kadar AV'nin potansiyel virüsü tespit edip Kaspersky'in herhangi bir sıkıntı tespit etmemesi kendileri için çok büyük sorun.
vazquezz Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 327 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #5 wecira dedi: Arkadaşlar merhaba birkaç hafta önce bir yazılım satın aldım VirusTotal incelemesi böyle virüslü mü? (3 parti yazılım) Genişletmek için tıkla... Yani 3. parti yazılımların genelinde eğer ki virüs içermiyorsa 2-3 tane kırmızı gösteriyor ama bu kadarı fazla gibi
wecira dedi: Arkadaşlar merhaba birkaç hafta önce bir yazılım satın aldım VirusTotal incelemesi böyle virüslü mü? (3 parti yazılım) Genişletmek için tıkla... Yani 3. parti yazılımların genelinde eğer ki virüs içermiyorsa 2-3 tane kırmızı gösteriyor ama bu kadarı fazla gibi
johnmarston1 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #6 Direkt silmenizi öneriyorum 34 nedir?
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.939 Makaleler 21 Çözümler 30 23 Ocak 2025 #7 Satın aldığınız bu yazılım zaten çok kalitesizdir, VAC Wave'e anında gider. Bilgine. Kendileri çok beceriksiz bu piyasada.
Satın aldığınız bu yazılım zaten çok kalitesizdir, VAC Wave'e anında gider. Bilgine. Kendileri çok beceriksiz bu piyasada.
W wecira Yoctopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #8 vazquezz dedi: Yani 3. parti yazılımların genelinde eğer ki virüs içermiyorsa 2-3 tane kırmızı gösteriyor ama bu kadarı fazla gibi Genişletmek için tıkla... Hocam Daha Önceden Bir Sürü Buna Benzer 3 Parti Yazılım Kullandım Hepsi Böyle Gösteriyor Ama Genede Şüphe Duymadım Değil.
vazquezz dedi: Yani 3. parti yazılımların genelinde eğer ki virüs içermiyorsa 2-3 tane kırmızı gösteriyor ama bu kadarı fazla gibi Genişletmek için tıkla... Hocam Daha Önceden Bir Sürü Buna Benzer 3 Parti Yazılım Kullandım Hepsi Böyle Gösteriyor Ama Genede Şüphe Duymadım Değil.
eXcaLiBuR.2 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 274 Çözümler 3 23 Ocak 2025 #9 wecira dedi: Arkadaşlar merhaba birkaç hafta önce bir yazılım satın aldım VirusTotal incelemesi böyle virüslü mü? (3 parti yazılım) Genişletmek için tıkla... Elbette virüs. Eğer falsepositive olsaydı 1-2 tane kırmızı olurdu. Bunda direk 34 tane var.
wecira dedi: Arkadaşlar merhaba birkaç hafta önce bir yazılım satın aldım VirusTotal incelemesi böyle virüslü mü? (3 parti yazılım) Genişletmek için tıkla... Elbette virüs. Eğer falsepositive olsaydı 1-2 tane kırmızı olurdu. Bunda direk 34 tane var.
W wecira Yoctopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #10 Eren AK dedi: Satın aldığınız bu yazılım zaten çok kalitesizdir, VAC Wave'e anında gider. Bilgine. Kendileri çok beceriksiz bu piyasada. Genişletmek için tıkla... Bende Biliyorum Hocam Söylemenize Gerek Yok Bir Adet Free Hilenin Pastesi Test İçin Almıştım
Eren AK dedi: Satın aldığınız bu yazılım zaten çok kalitesizdir, VAC Wave'e anında gider. Bilgine. Kendileri çok beceriksiz bu piyasada. Genişletmek için tıkla... Bende Biliyorum Hocam Söylemenize Gerek Yok Bir Adet Free Hilenin Pastesi Test İçin Almıştım