Dosya virüslü mü?

Arkadaşlar merhaba birkaç hafta önce bir yazılım satın aldım VirusTotal incelemesi böyle virüslü mü? (3 parti yazılım)

Hocam ben 1 tane kırmızı olunca siliyorum 34SE direk silmenizi öneririm.

hadi bir iki tanesi kırmızı olsa tamam diyeceğim de 34 tane kırmızı var hocam sormanıza bile gerek yok direk silin

Konudan bağımsız bu kadar AV'nin potansiyel virüsü tespit edip Kaspersky'in herhangi bir sıkıntı tespit etmemesi kendileri için çok büyük sorun.

Arkadaşlar merhaba birkaç hafta önce bir yazılım satın aldım VirusTotal incelemesi böyle virüslü mü? (3 parti yazılım)
Yani 3. parti yazılımların genelinde eğer ki virüs içermiyorsa 2-3 tane kırmızı gösteriyor ama bu kadarı fazla gibi

Satın aldığınız bu yazılım zaten çok kalitesizdir, VAC Wave'e anında gider. Bilgine. Kendileri çok beceriksiz bu piyasada.

Yani 3. parti yazılımların genelinde eğer ki virüs içermiyorsa 2-3 tane kırmızı gösteriyor ama bu kadarı fazla gibi
Hocam Daha Önceden Bir Sürü Buna Benzer 3 Parti Yazılım Kullandım Hepsi Böyle Gösteriyor Ama Genede Şüphe Duymadım Değil.

Elbette virüs. Eğer falsepositive olsaydı 1-2 tane kırmızı olurdu. Bunda direk 34 tane var.

Satın aldığınız bu yazılım zaten çok kalitesizdir, VAC Wave'e anında gider. Bilgine. Kendileri çok beceriksiz bu piyasada.
Bende Biliyorum Hocam Söylemenize Gerek Yok Bir Adet Free Hilenin Pastesi Test İçin Almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…