Dosya virüslü olduğundan veya istenmeyebilecek yazılım hatası

PARADİSSE

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar resimde belirtim gibi bu hatayı alıyorum virüs programları kapalı ama yine hata devam ediyor.

Dosya Ekleri

• image.png
    8,6 KB · Görüntüleme: 61
Evet geçmitşe açıyordum şimdi açamıyorum formatan sonra
Yardım ederdim ama hile konusu yasak galiba onun için yardım edemeyeceğim. Sen Windows Defender'ın Dışlamalar yerine gel bunun klasörünü seç onu taramasın o zaman çalışır. Aynı şey antivirüs için de geçerli. Hariç tut özelliğinden faydalanacaksın

Reis hile kulanmam en son geçen sene açtımda bir maç için gerekli Discord varsa yardımıc olursan çok minatar olurum

Reis hile kulanmam en son geçen sene açtımda bir maç için gerekli Discord varsa yardımıc olursan çok minatar olurum
Yazdım ya işte. Dosyanın klasörünü komple sil. Antivirüs ve Defender kapat. Dosyayı yeniden indir. Defender ve antivirüs programından dosyanın klasörünü hariç tut yapacaksın yani orayı taramayacak ve böylece virüs olarak algılayıp silemeyecek

virüs programları ne açabiliyom ne kapayabiliyorum ama kapalı gözüküyor açık

Dosya Ekleri

• image.png
    62,4 KB · Görüntüleme: 47
virüs programları ne açabiliyom ne kapayabiliyorum ama kapalı gözüküyor açık
Yazdığından zerre bir şey anlamadım.
ne kapayabiliyorum ama kapalı gözüküyor açık
Bu ne demek kapalı gözüküyor açık ne demek? Defender kapalıysa o zaman antivirüs programını da kapatman lazım yoksa her indirdiğinde tespit edip siler

Yazdığından zerre bir şey anlamadım.

Bu ne demek kapalı gözüküyor açık ne demek? Defender kapalıysa o zaman antivirüs programını da kapatman lazım yoksa her indirdiğinde tespit edip siler

Reis PC de değişk bir şeyler var anlamadım vallah Discord varsa 2dk bakabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…