7 748075 Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 246 Çözümler 1 24 Temmuz 2025 #1 Bu uyarıyı tüm dosyalar için kapatmak istiyorum. Nasıl kapatırım?
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.425 Çözümler 40 Yer Edinburgh 24 Temmuz 2025 #2 Buldum. Görev Yöneticisi'nden başlangıç kısmına girdim. Orada "Windows Security notification" var. Onu devre dışı bıraktım. Sonra yeniden başlattım ve hata vermeden dosyayı silebildim. Birisi böyle çözmüş hocam. Çözüldü: Dosya "virüslü olduğundan veya istenmeyecek yazılım içerdiğinden..." hatası
Buldum. Görev Yöneticisi'nden başlangıç kısmına girdim. Orada "Windows Security notification" var. Onu devre dışı bıraktım. Sonra yeniden başlattım ve hata vermeden dosyayı silebildim. Birisi böyle çözmüş hocam. Çözüldü: Dosya "virüslü olduğundan veya istenmeyecek yazılım içerdiğinden..." hatası
7 748075 Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 246 Çözümler 1 25 Temmuz 2025 #3 Andy deufresne dedi: Buldum. Görev Yöneticisi'nden başlangıç kısmına girdim. Orada "Windows Security notification" var. Onu devre dışı bıraktım. Sonra yeniden başlattım ve hata vermeden dosyayı silebildim. Birisi böyle çözmüş hocam. Çözüldü: Dosya "virüslü olduğundan veya istenmeyecek yazılım içerdiğinden..." hatası Genişletmek için tıkla... Bende kapalı ama sorun devam ediyor.
Andy deufresne dedi: Buldum. Görev Yöneticisi'nden başlangıç kısmına girdim. Orada "Windows Security notification" var. Onu devre dışı bıraktım. Sonra yeniden başlattım ve hata vermeden dosyayı silebildim. Birisi böyle çözmüş hocam. Çözüldü: Dosya "virüslü olduğundan veya istenmeyecek yazılım içerdiğinden..." hatası Genişletmek için tıkla... Bende kapalı ama sorun devam ediyor.
Mertgedik1616 Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #4 748075 dedi: Bende kapalı ama sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... naptınız hocam