Arkadaşlar Defender'da her şeyi kapattım. Ama bu Allah'ın cezası hatadan kurtulamadım. Kırıp atacağım PC'yi yemin ediyorum. Başka bir çözümü var mıdır?
Cihazınızı tehditlere karşı taramak ve sonuçları görüntülemek için Windows Güvenliği'nde virüs ve tehdit koruması seçeneklerini nasıl kullanacağınızı öğrenin.
Cihazınızı tehditlere karşı taramak ve sonuçları görüntülemek için Windows Güvenliği'nde virüs ve tehdit koruması seçeneklerini nasıl kullanacağınızı öğrenin.
Hocam format atmaya karar verdim. Avast ile tarama yaptım trojan var dedi PC'de. Rufus ile USB'ye ISO yazıyorum ama USB'nin içine klasör açıp onun içine yazıyor. Bunu nasıl çözerim acaba? usbyi takıyorum 2 tane usb gibi gözüküyor cidden anlam veremediğim şeyler oluyor pcde.
Yaptığınız eylemler sonucunda bilgisayarınıza gelen olası sorunda Technopat.net ve şahsım sorumlu değildir. Sorumluluk size aittir. Selamlar, Belirtilen programların bir kullanım sırası yoktur. İstediğinizden başlayın. Hepsini kullanmanızı öneriyorum. (Reklam zararlısı bulaşmadıysa...