Wörp Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 388 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ghost 17 Nisan 2022 #1 Selam arkadaşlar. Bilgisayarımda boşuna duran bir sürü Word dosyayı biraz da fotoğraf var. İleride işime yarayacağını biliyorum bu yüzden silmek istemiyorum. Önerdiğiniz bir site veya uygulama var mı? Teşekkür ederim.
Selam arkadaşlar. Bilgisayarımda boşuna duran bir sürü Word dosyayı biraz da fotoğraf var. İleride işime yarayacağını biliyorum bu yüzden silmek istemiyorum. Önerdiğiniz bir site veya uygulama var mı? Teşekkür ederim.
ardoş Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 274 Çözümler 5 Yer New Jersey, US Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Website Developer 17 Nisan 2022 #3 Word dosyalarını Google Docs'a, fotoğrafları da Google Photos'a atabilirsin.
zeki kurt WT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.623 Makaleler 2 Çözümler 7 17 Nisan 2022 #4 Bulut depolama yerine tasinabilir hdd/ssd tercih ederim. Olmadi google servislerini kullanin.
Kaptan Jack Sparrow Kilopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 393 Çözümler 3 Yer Kayıp Kodlar Okyanusu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dişçi 17 Nisan 2022 #5 Microsoft OneDrive kullanabilirsin.
U Umutin Zeptopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #6 Google Drive veya MEGA kullanabilirsiniz. Her ikisindede 15 GB alan mevcut.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.405 Makaleler 49 Çözümler 12 17 Nisan 2022 #7 Umutin dedi: MEGA kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Uzun süre kullanılmadığı zaman hesabı siliyor kendi kendine. Bizzat yaşadım. Kaptan Jack Sparrow dedi: Microsoft OneDrive kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu tutulmuyor. Kullanılmama taraftarıyım.
Umutin dedi: MEGA kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Uzun süre kullanılmadığı zaman hesabı siliyor kendi kendine. Bizzat yaşadım. Kaptan Jack Sparrow dedi: Microsoft OneDrive kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu tutulmuyor. Kullanılmama taraftarıyım.