B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 28 Ekim 2022 #1 Yüksek boyutlu dosya yüklemek istiyorum fakat bu site güvenilir midir? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Yüksek boyutlu dosya yüklemek istiyorum fakat bu site güvenilir midir? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #2 BMKJURB dedi: Yüksek boyutlu dosya yüklemek istiyorum fakat bu site güvenilir midir? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Konu site değil hocam. Site güvenli olsa bile dosya virüslü olabilir, konunun siteyle alakası yok yani.
BMKJURB dedi: Yüksek boyutlu dosya yüklemek istiyorum fakat bu site güvenilir midir? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Konu site değil hocam. Site güvenli olsa bile dosya virüslü olabilir, konunun siteyle alakası yok yani.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.092 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #3 Site ne sitesi?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 28 Ekim 2022 #4 TimoLoX dedi: Konu site değil hocam. Site güvenli olsa bile dosya virüslü olabilir, konunun siteyle alakası yok yani. Genişletmek için tıkla... Yüklemek istiyorum demiş, indirmek değil.
TimoLoX dedi: Konu site değil hocam. Site güvenli olsa bile dosya virüslü olabilir, konunun siteyle alakası yok yani. Genişletmek için tıkla... Yüklemek istiyorum demiş, indirmek değil.
Oğuz Çiçekdal Kilopat Katılım 28 Ocak 2018 Mesajlar 311 Çözümler 2 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Destek Uzmanı 28 Ekim 2022 #5 Hocam yüksek boyutlu diyor o yüzden dosya tc kullanamaz. Dosya tc' de 1 GB sınır var.
starmercy Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 603 28 Ekim 2022 #6 Bu site güvenlidir ben eskiden çok kullanırdım hatta uygulaması bile vardı.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 28 Ekim 2022 #7 starmercy dedi: Bu site güvenlidir ben eskiden çok kullanırdım hatta uygulaması bile vardı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Hocam orada sınır var 3 GB yakın yükleme yapacağım.
starmercy dedi: Bu site güvenlidir ben eskiden çok kullanırdım hatta uygulaması bile vardı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Hocam orada sınır var 3 GB yakın yükleme yapacağım.
Trickyy Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 314 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #8 BMKJURB dedi: Tamamdır. Hocam orada sınır var 3 GB yakın yükleme yapacağım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam ben genelde orayı Minecraft mod paketleri için kullanıyordum.
BMKJURB dedi: Tamamdır. Hocam orada sınır var 3 GB yakın yükleme yapacağım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam ben genelde orayı Minecraft mod paketleri için kullanıyordum.
T Tekin3434 Decapat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #9 Ben https://dosyayukle.club/ sitesini 2 yıldır kullanıyorum. Pek bilinmez ama en iyi upload siteleri arasındadır. Ücretsiz olarak yüksek boyutlu dosya upload edebiliyorsunuz. Tereddüt etmeden kullanabilirsiniz.
Ben https://dosyayukle.club/ sitesini 2 yıldır kullanıyorum. Pek bilinmez ama en iyi upload siteleri arasındadır. Ücretsiz olarak yüksek boyutlu dosya upload edebiliyorsunuz. Tereddüt etmeden kullanabilirsiniz.