Dosyada kötü yazılım olduğu nasıl anlaşılır?

Cengo02

Decapat
Daha fazla  
Merhaba şöyle bir dosya indireceğim. Birisi uzaktan bilgisayarıma bağlanabilir mi? Veya bilgisayarımdan herhangi bir veri sızıntısı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-16 224244.png
    345 KB · Görüntüleme: 56
12 tane AV uyarı vermiş. Link atarsanız virüsün ne yaptığına bakabilirim. Uzaktan bağlanma, bilgi çalma vs. her şey olabilir.

Merhaba şöyle bir dosya indireceğim. Birisi uzaktan bilgisayarıma bağlanabilir mi? Veya bilgisayarımdan herhangi bir veri sızıntısı olabilir mi?
Ben çok anlamam ama truva atı ve trojan yazması pek güven vermedi bana

Daha detaylı ayrıntılı bir yorum yapabilecek uzman birisi var mı?

Daha detaylı ayrıntılı bir yorum yapabilecek uzman birisi var mı?

Uzman değilim fakat bu bir virüs gibi duruyor. Zaten önceki isimlerine bakarsanız "s**iş.dll" gibi saçma sapan dosya ile alakası olmayan isimler kayıtlı ve Windows, sistem dosyaları ve Discord dosyalarında değişim yaptığı görünüyor. Ayrıca davranış raporlarında keylogging yani tuş kaydı yaptığı ve bilgisayarın ekran görüntüsünü aldığı yazıyor ve sanırım bir Discord kanalına gönderiyor bu bilgileri, ki bu dosyanın bir hile olması lazım. Kısacası bu dosya bilgilerinizi çalan bir virüs ve şiddetle indirmemenizi öneriyorum, hem bu dosyayı hem de herhangi bir hileyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…