ucan_sabri Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 527 Çözümler 1 11 Ocak 2021 #1 Selamlar sorumu cevaplayanlara şimdiden teşekkürler, Virüs Total'de temiz çıkıyor ama virüslü olabileceğini düşünüyorum. Dosya ne derseniz Minecraft for Windows 10 crackliyor gibi bir şey. GitHub - mc-w10-version-launcher Sanırım açık kaynak kodları bu. Virüs barındırıyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2021
Selamlar sorumu cevaplayanlara şimdiden teşekkürler, Virüs Total'de temiz çıkıyor ama virüslü olabileceğini düşünüyorum. Dosya ne derseniz Minecraft for Windows 10 crackliyor gibi bir şey. GitHub - mc-w10-version-launcher Sanırım açık kaynak kodları bu. Virüs barındırıyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.
kerem73 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 3 11 Ocak 2021 #2 Virüstotal sitesinden taratabilirsin
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Ocak 2021 #3 GitHub'a zaten tarama yaparak yüklenmiyor mu? Yüklenmiyormuş.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #4 Koalaya dedi: GitHub'a zaten tarama yaparak yüklenmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır? GitHub'da bir ton malware linki atarım, ama güvenlik açısından iyi değil.
Koalaya dedi: GitHub'a zaten tarama yaparak yüklenmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır? GitHub'da bir ton malware linki atarım, ama güvenlik açısından iyi değil.
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Ocak 2021 #5 Zurnadürüm dedi: Hayır? GitHub'da bir ton malware linki atarım, ama güvenlik açısından iyi değil. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış biliyormuşum, düzenledim.
Zurnadürüm dedi: Hayır? GitHub'da bir ton malware linki atarım, ama güvenlik açısından iyi değil. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış biliyormuşum, düzenledim.
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.869 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 11 Ocak 2021 #6 VirusTotal'de olumsuz bir şey çıkmadıysa çok dert etmeyin bilgisayarınızda kullanıyorsanız antivirüs bir de onla tarayın.
VirusTotal'de olumsuz bir şey çıkmadıysa çok dert etmeyin bilgisayarınızda kullanıyorsanız antivirüs bir de onla tarayın.