Tntlost Centipat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 357 Yer Türkiye 15 Aralık 2022 #11 N0rvecli dedi: Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bazı siteler ücretsiz indirme hızını kısıtlıyorlar eğer başka sitelerde hızlı iniyorsa o siteye özeldir farklı tarayıcı denediniz mi?
N0rvecli dedi: Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bazı siteler ücretsiz indirme hızını kısıtlıyorlar eğer başka sitelerde hızlı iniyorsa o siteye özeldir farklı tarayıcı denediniz mi?
_ByYuSuF06_ Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.836 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3470 4.0 GHZ O.C -SAPPHIRE NITRO+ RX 580-16 GB RAM-GIGABYTE GA-Z77X-UD3H-240+120 SSD SNOWMAN M200 600W +80 PSU İPHONE 6S 64 GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Aralık 2022 #12 N0rvecli dedi: Kulaklık driverimi taramak ıcın ındırıyordum sadece PC tanımadıgı ıcın. Nasıl degısebılırım? Genişletmek için tıkla... Denetim masasını açın. Ağ durumunu ve görevleri görüntüle simgesine tıklayın. Mevcut internet bağlantınızın üzerine tıklayın. Özellikler butonuna tıklayın. İnternet protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4)’ü seçin. Özellikler butonuna tıklayın. Yeni DNS adresini girin. Tamam'a tıklayın. Karşınıza çıkan alternatif DNS'ler listesinden bir seçim yapın. İnternetten DNS yazıp Google vs DNS yazın.
N0rvecli dedi: Kulaklık driverimi taramak ıcın ındırıyordum sadece PC tanımadıgı ıcın. Nasıl degısebılırım? Genişletmek için tıkla... Denetim masasını açın. Ağ durumunu ve görevleri görüntüle simgesine tıklayın. Mevcut internet bağlantınızın üzerine tıklayın. Özellikler butonuna tıklayın. İnternet protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4)’ü seçin. Özellikler butonuna tıklayın. Yeni DNS adresini girin. Tamam'a tıklayın. Karşınıza çıkan alternatif DNS'ler listesinden bir seçim yapın. İnternetten DNS yazıp Google vs DNS yazın.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 15 Aralık 2022 #13 Tntlost dedi: Bazı siteler ücretsiz indirme hızını kısıtlıyorlar eğer başka sitelerde hızlı iniyorsa o siteye özeldir farklı tarayıcı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Opera ındırıyorum şu an. _ByYuSuF06_ dedi: Denetim masasını açın. Ağ durumunu ve görevleri görüntüle simgesine tıklayın. Mevcut internet bağlantınızın üzerine tıklayın. Özellikler butonuna tıklayın. İnternet protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4)’ü seçin. Özellikler butonuna tıklayın. Yeni DNS adresini girin. Tamam'a tıklayın. Karşınıza çıkan alternatif DNS'ler listesinden bir seçim yapın. İnternetten DNS yazıp Google vs DNS yazın. Genişletmek için tıkla... GTA ınınce denyecegım bunu da teşekkürler.
Tntlost dedi: Bazı siteler ücretsiz indirme hızını kısıtlıyorlar eğer başka sitelerde hızlı iniyorsa o siteye özeldir farklı tarayıcı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Opera ındırıyorum şu an. _ByYuSuF06_ dedi: Denetim masasını açın. Ağ durumunu ve görevleri görüntüle simgesine tıklayın. Mevcut internet bağlantınızın üzerine tıklayın. Özellikler butonuna tıklayın. İnternet protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4)’ü seçin. Özellikler butonuna tıklayın. Yeni DNS adresini girin. Tamam'a tıklayın. Karşınıza çıkan alternatif DNS'ler listesinden bir seçim yapın. İnternetten DNS yazıp Google vs DNS yazın. Genişletmek için tıkla... GTA ınınce denyecegım bunu da teşekkürler.
1 17896 Megapat Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 904 Çözümler 10 15 Aralık 2022 #14 N0rvecli dedi: Chrome ayarlarımı yoksa bilgisayar ayarımı. Genişletmek için tıkla... Chrome
Mushaby Femtopat Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #15 baya bi geç oldu ama görev yöneticisinden ayrıntılara gir ordan chorme exe ye sağ tıklayıp öncelik ayarını yüksek yapın
baya bi geç oldu ama görev yöneticisinden ayrıntılara gir ordan chorme exe ye sağ tıklayıp öncelik ayarını yüksek yapın